Mesajul lui Klaus Iohannis de Revelion: „Să dovedim că România este implicată”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2018, 14:50
Mesajul lui Klaus Iohannis de Revelion: „Să dovedim că România este implicată” GALERIE FOTO
Ce mesaj a transmis preşedintele României, Klaus Iohannis, de Anul Nou

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Revelion pentru românii de pretutindeni. Preşedintele trage un semnal de alarmă şi spune că trebuie ca românii să dovedească faptul că România este o ţară implicată şi dezvoltată:

„Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Revelion

Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!”, este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis.

Premierul României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou
Premierul României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou

Şi premierul Viorica Dăncilă a avut un mesaj de Revelion pentru toţi românii. Premierul a pus accentul pe preluarea Preşedinţiei rotative a Uniunii Europene, fapt care se va întâmpla de la 1 ianuarie 2019: „Dragi români, 2018 a fost un an important pentru naţiunea română, am sărbătorit împreună Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma ataşamentul faţă de valorile şi tradiţiile care ne fac unici în lume şi la care ne raportăm pentru viitor.

Privim cu încredere spre noul an şi cu mulţumirea că măsurile pe care le-am luat au adus o viaţă mai bună românilor. Veniturile pensionarilor şi salariaţilor au crescut consistent, iar în economie au fost create peste 100.000 de noi locuri de muncă. Am pus solidaritatea socială în centrul politicilor guvernamentale şi, totodată, am fost preocupaţi de stimularea investiţiilor în domeniile strategice, prin crearea cadrului legislativ necesar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×