Mesajul de Anul Nou al premierului Viorica Dăncilă: „Românie demnă și mândră, suntem pregătiți!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2018, 14:15
Mesajul de Anul Nou al premierului Viorica Dăncilă: „Românie demnă și mândră, suntem pregătiți!” GALERIE FOTO
Ce mesaj a transmis de Revelion premierul României, Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de Revelion în care aminteşte că de mâine ţara noastră va prelua Preşedinţia Rotativă a Uniunii Europene. Redăm mesajul integral pe care premierul l-a transmis în prag de Anul Nou:

„Dragi români, 2018 a fost un an important pentru naţiunea română, am sărbătorit împreună Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma ataşamentul faţă de valorile şi tradiţiile care ne fac unici în lume şi la care ne raportăm pentru viitor. Privim cu încredere spre noul an şi cu mulţumirea că măsurile pe care le-am luat au adus o viaţă mai bună românilor. Veniturile pensionarilor şi salariaţilor au crescut consistent, iar în economie au fost create peste 100.000 de noi locuri de muncă. Am pus solidaritatea socială în centrul politicilor guvernamentale şi, totodată, am fost preocupaţi de stimularea investiţiilor în domeniile strategice, prin crearea cadrului legislativ necesar.

Mesajul de Anul Nou al premierului Viorica Dăncilă

Colegii din cele două partide care susţin acest guvern, am reuşit să onorăm angajamentele pentru care am primit încrederea a milioane de cetăţeni. Mai avem multe de făcut şi vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România. Scopul nostru este unul clar, o creştere economică sustenabilă şi investiţii majore, care să aducă un trai mai bun pentru cât mai mulţi cetăţeni, dar şi o Românie demnă şi mândră.”

Premierul României, Viorica Dăncilă, în timpul unui discurs
Premierul României, Viorica Dăncilă, în timpul unui discurs

„Dragi români, mâine preluăm preşedinţia Consiliului Uniunii Europene pentru următoarele şase luni. Este un proiect de ţară care trebuie să ne unească, instituţii ale statului, forţe politice şi societate civilă, pe toţi românii, oriunde s-ar afla. Vă asigur că suntem pregătiţi să avem un mandat de succes, pentru ca România demnă să se înalţe şi să îşi recapete locul şi importanţa cuvenite în Europa şi în lume. Vă urez tuturor linişte, sănătate şi belşug în noul an. La mulţi ani români, oriunde v-aţi afla”, a spus premierul României, Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×