Urarea SRI de Revelion a devenit virală. Cum arată mesajul de Anul Nou

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2018, 12:18
Urarea SRI de Revelion a devenit virală. Cum arată mesajul de Anul Nou GALERIE FOTO
Ce urare a făcut SRI de Revelion

Serviciul Român de Informaţii a transmis un mesaj original cu ocazia noului an. Pe pagina de Facebook a apărut o urare care a devenit rapid virală, iar oamenii s-au declarat amuzaţi de postarea acestora de Revelion.

„Bună ziua, puteți să-mi trimiteți convorbirile din 27 dec, am fost foarte beat și nu știu ce am vorbit. Mulțumesc! Sărbători fericite!”, „Culoarea roșie a telefonului a fost aleasă din considerente de design sau trebuie sa transmita un mesaj foarte subtil?”, „Boss, de Revelion tre’ purtat ceva roșu, e treabă de tradiție”, „La mulți ani!!! Sa aveți grija de noi și în 2019 și sa ne ascultați cu placere! Şi încă ceva sa nu le spuneți nevestelor cu cine mai vb la telefon”,  „Vă sun eu, dacă e! Nu mă căutați”, au fost câteva dintre cele mai amuzante mesaje care au apărut în comentarii pe pagina SRI-ului.

Urarea SRI de Revelion a devenit virală:

 

Au existat, bineînţeles, şi oameni care nu au gustat gluma făcută de Serviciul Român de Informaţii: „Acum nici 30 de ani, multi oameni au murit pentru caderea Securitatii impreuna cu tehnicile si oamenii ei. Astazi, fiii celor ce au murit atunci aplauda si dau cu,, love” la tehnicile securiste, ba chiar se roaga sa fie ascultați!  Nimic despre protocoalele din justiție. Halal nație!!”.

Reacţiile amuzante au fost, însă, printre cele mai multe, iar oamenii au comentat de zeci de ori: „Asa ma bucur sa fiu ascultat, macar voi ce ma mai ascultati ,ca in parinti si in copii n-am nici o nadejde! Va multumim pt. faptul ca existati. LA MULTI ANI!” „Spre disperarea lu Dragnea si a tuturor infractorilor din Romania. Va multumim ca existati si succes in tot ceea ce faceti”, „Cei care au comentat negativ la adresa SRI ului sunt primii pe lista la ascultat. La multi ani ,dragi ascultători!”, „Vă mulțumim că existați și aveți grijă de țara asta! Să aveți un an nou cât mai plin de realizări. Și, mai ales, nu cedați în fața infractorilor!”,

„O mică rugăminte: Când intrați pe fir, poate anul viitor reușesc să mă înțeleg și eu mai bine cu interlocutorul… Plus de asta, ar fi frumos din partea voastră să salutați când interveniți. Ceva în genul „salut, suntem noi” sau „alo, tot noi”. La mulți ani!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×