Mesajul Iuliei Vântur despre pandemia de coronavirus: “Fiţi informaţi, dar nu trăiţi în teamă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2020, 14:22
Mesajul Iuliei Vântur despre pandemia de coronavirus: “Fiţi informaţi, dar nu trăiţi în teamă”
Iulia Vântur ne îndeamnă să stăm acasă și să ne informăm numai din surse oficiale. Sursa foto: hepta.ro

Având în vedere că bilanțul persoanelor infectate la nivel global cu noul coronavirus crește pe zi ce trece și tinde să atingă cote alarmante, tot mai multe celebrități au luat atitudine, îndemnându-și fanii să respecte măsurile stricte anunțate de autorități pentru stoparea pandemiei.

Este și cazul Iuliei Vântur, care, chiar dacă se află departe de casă, în India, alături de iubitul său, celebrul actor Salman Khan, nu poate rămâne indiferentă față de situația din țară, și din toate celelalte colțuri ale lumii, unde agentul patogen a ucis deja peste 7.000 de persoane.

Iulia Vântur, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV ne transmite tuturor gândurile sale bune și ne recomandă să nu cădem pradă manipulărilor din aceste momente dificile, când suntem bombardați cu nenumărate informații false, mai ales în mediul online. Totodată, trebuie să ne păstrăm calmul, pentru că „frica este un virus mult mai periculos decât COVID-19”, avertizează frumoasa blondină.

Aveți credință și răbdare! Suntem înconjurați numai de vești proaste și informații false. Dacă priviți în jurul vostru, riscați să vă infectați cu friică, un virus mai rău și mai periculos decât COVID-19.

Fiți informat, fiți pregătiți pentru orice, dar nu trăiți cu frică. Stați izolațo, stați în siguranță și, cel mai important, aveți CREDINȚĂ. Acesta ar putea fi momentul pentru o nouă șansă, așa că nu-l irosiți. #coronavirus”, a scris Iulia Vântur pe contul său de Twitter, alăturându-se astfel tuturor vedetelor internaționale care și-au sfătuit fanii cum să procedeze în aceste momente, când omenirea se confruntă cu una dintre cele mai puternice amenințări din întreaga sa istorie.

Iulia Vântur, dată în judecată. Este în pericol să piardă o proprietate importantă

În altă ordine de idei, imediat ce pandemia de coronavirus va fi depășită, vedeta va trebui să revină în țară, pentru că riscă să piardă o proprietate importantă, ce urma să-i fie oferită ca „zestre” din partea părinților.

Concret, Iulia este citată alături de tatăl său într-un proces intentat de un ieșean, având ca obiect fond funciar, nulitate absolută titlu de proprietate.

Bărbatul solicită anularea titlului de proprietate al unui teren cu care Valentin Vântur a fost împroprietărit și pe care fiica sa urma să îl moștenească. Cu alte cuvinte, în cazul în care magistrații îi vor da câștig de cauză, fosta prezentatoare TV va pierde proprietatea respectivă.

Chiar și așa, blondina nu duce lipsă de venituri, mai ales de când a reușit să-și facă un nume în lumea filmului indian. De altfel, Iulia a primit recent propunerea de a juca într-o peliculă de lung metraj, aparițiile în emisiuni televizate sunt tot mai dese, iar relația cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×