Mesajul disperat al unui pacient diagnosticat cu coronavirus. ”Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 09:55
Mesajul disperat al unui pacient diagnosticat cu coronavirus. ”Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul”
Mesajul disperat al unui pacient diagnosticat cu coronavirus

Un pacient român care se luptă cu temutul coronavirus a transmis un mesaj emoționant pe o rețea de socializare în care povestește cum este viața lui, după ce a contractat infecția respectivă. Tânărul are un mesaj pentru toți românii care încă se mai pot feri pe ei și pe familiile lor.

Mesajul disperat al unui pacient diagnosticat cu coronavirus

Îl cheamă Bogdan, este pacientul nr 32 infectat cu coronavirus, după o călătorie în Varșovia, despre care se pare că nu vrea să mai vorbească, dar lasă de înțeles că s-a gândit mult în ultima perioadă. Bogdan nu vrea să vorbească nici despre suferințele fizice pe care le simte în lupta cu virusul criminal. Tânărul are însă un mesaj pentru toți românii, pe care îi roagă să stea în casele lor.

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru că așa a vrut Dumnezeu.

”Pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ!”

N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este să gândiți. Să gândiți, să dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri.

Bogdan a mărturisit că, de când a fost diagnosticat cu coronavirus, trăiește într-o boxă de 2×2, fără apă curentă, fără urmă de igienă, fără aer curat, ci doar cu un telefon. Tânărul mai are puțin și îi imploră pe români să rămână în casele lor, în această perioadă, pentru a nu fi nevoiți să treacă prin ce trece el.

”Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să stați acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru.

Dar pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoși, ce scuză plauzibilă aveți ?

#eusunt32 #stamacasa #măcarAcum #respectămRegulile

P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect

P.S 2. Fiți mai buni…nu doare…”, este mesaul lui Bogdan, pacientul cu numărul 32.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×