Mesajul disperat al unei românce, după haosul de la vama Nădlac: “Au minţit în declaraţii. Va fi explozie de virus”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 14:43
Mesajul disperat al unei românce, după haosul de la vama Nădlac: “Au minţit în declaraţii. Va fi explozie de virus”
O româncă spune că va fi explozie de coronavirus în România, după cum a văzut cât mint românii care se întorc în țară

O româncă care a trecut recent prin Vama Nădlac trage un puternic semnal de alarmă, după ce a constatat că nimeni nu respectă regulile impuse la frontieră, iar mulți români care intră în țară mint pur și simplu autoritățile, pentru a nu intra în carantină. În această situație, femeia spune că numărul cazurilor de îmbolnăvire va exploda foarte curând!

O româncă spune că va fi explozie de coronavirus în România, după cum a văzut cât mint românii care se întorc în țară

Femeia a postat un mesaj pe Facebook prin care menționează de la început că nu vrea să denigreze diaspora, dar oamenii pe care i-a văzut ea în vamă nu reprezenta deloc diaspora, ci erau probabil cei care muncesc la negru în străinătate sau care nu muncesc deloc!

”Nu am postat pentru a denigra diaspora! Nu ce vedeti aici e diaspora! Terminat cu prostiile ca aia sunt oameni seriosi, cu servicii si familii, care s-au conformat fiecare directivelor din tarile in care sunt! Astia sunt cei care lucreaza la negru sau deloc, femeile usoare si cersetorii. Astia se intorc acasa, nu diaspora!!! Am postat strict pt a vedea restul tarii ce se intampla si sa-si ia masuri de precautie.

”Nu respectau nici cea mai mică regulă de igienă”

Va fi explozie de virus cand o sa il imprastie astia peste tot cu acelasi tupeu cu care se comportau si in noaptea aia. Nu mai e de gluma, trebuie sa vedeti lucrurile fix asa cum sunt si sa va protejati. STATI IN CASE DACA AVETI POSIBILITATEA! SPALATI-VA, DEZINFECTATI-VA!”, scrie femeia.

Românca a mai scris că vameșii erau total depășiți de situație, iar în corturile unde scria la intrare că trebuie să intre câte două persoane se aflau chiar și 40 de oameni!

”Povestea unei natii care se duce incet, dar sigur. Poze de azi noapte. Haos general in Vama Nadlac. Vamesi depasiti de situatie, oameni de joasa speta care nu respecta nici o regula. Se opreau buletinele la ghiseu, trebuia sa parcam si sa mergem sa completam niste formulare.

Un cort de unde se ridicau formularele, altul unde se depuneau si se puteau ridica buletinele in schimbul lor. Pe ambele corturi scria mare INTRATI CATE 2!! Toti buluc, erau peste 40 de persoane in ambele corturi, fara masti, fara absolut nimic, scuipand pe jos si facand scandal.

”Asa ceva nu aș fi crezut vreodată!”

Nu respectau nici cea mai mica regula de igiena. A trebuit sa apelam la un politist caruia i.am explicat ca nu o sa intru nici moarta la gramada cu pleava aia care se infesteaza fix in momentul ala unul pe celalalt si ne.a adus formulare afara. Groaznic, o natie fara capatai, niste iresponsabili.

Acum cateva momente am vizionat un live direct din vama. Ca astia mai vin mii. Curand va fi o explozie de virus in toate colturile tarii pt ca toti urlau ca se pisha pe ea de tara, au drepturi. Au mintit in declaratii ca sa poata intra.

Martora incidentelor din Vama Nădlac este de părere că ceea ce se întâmplă acum în Italia cu coronavirusul se va repeta în România, ba chiar situația va fi una mai gravă!

”Va fi dezastru, Italia e mic copil fara de ce se va intampla de acum incolo. Stati in casa fratilor ca ne.a invadat ciuma prostiei si indolentei. Stati in case si nu iesiti decat daca e strict necesar. Spalati.va de 10000 de ori zi daca e necesar, cu prostia nu te pui! Nu sunt genul care sa se panicheze dar asa ceva nu as fi crezut vreodata!”, a mai scris femeia pe Facebook.

În acest timp, peste 3500 de români sunt blocați în mașini la granița dintre Austria și Ungaria după ce guvernul maghiar a interzis tranzitarea țării din cauza pandemiei de coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×