Mesaj emoționant pentru Florin Busuioc: ”Trezește-te să vezi câtă lume te iubește!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 16:37
Mesaj emoționant pentru Florin Busuioc: ”Trezește-te să vezi câtă lume te iubește!” GALERIE FOTO
Mesaj emoționant pentru Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct

Vedeta Pro TV, Florin Busuoic, primeşte mesaje de încurajare din partea oamenilor care s-au obişnuit să-l vadă prezentând vremea. Cornelia Patrichi, fostă dansatoare şi fosta soţie a regretatului dansator Cornel Patrichi, a postat un mesaj emoţionant prin care vrea să-şi arate susţinerea faţă de „Busu”.

Starea de sănătate a lui Busuioc nu s-a îmbunătăţit, fiind internat în continuare la Terapie Intensivă: „Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, spune medicul Tudor Ciuhodaru.

Florin Busuoic a primit un mesaj emoţionant

În aceste momente dificile prin care trece acum „Busu”, toţi cei care îl cunosc au transmis mesaje prin care vor să-l susţină, iar fosta dansatoare este un dintre ele: ”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine”, a fost mesajul Corneliei Patrichi.

Florin Busuoic în timp ce prezenta vremea la Pro TV. Actorul indică oraşele şi temperaturile pe harta din studioul PRO
Florin Busuoic în timp ce prezenta vremea la Pro TV

Un alt mesaj tulburător pentru Florin Busuioc a fost transmis de Andra”Multă sănătate, dragă Busu! Te așteptăm înapoi pe ecran cu nerăbdarea cu care așteptăm să vină iarăși primăvara! Îți trimit cele mai bune gânduri, domn drag!”, i-a scris cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scena din Craiova şi a fost resuscitat imediat de Alex Ciucă, un tânăr care a executat ordinele din partea echipajului SMURD, transmise prin telefon: „L-am văzut venind pe domnul Busuioc.  Era roşu în obraji, plin de viaţă, iar când a ieşit din spectacol, pe la 20,40, era alb. Eu cred că extenuarea l-a doborât, programul prea încărcat”, a declarat angajatul Filarmonicii, Alex Ciucă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×