Florin Busuioc ar putea fi operat din nou! ”Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 12:45
Florin Busuioc ar putea fi operat din nou! ”Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea”
Florin Busuioc, conform medicilor, va mai trece printr-o operație

Florin Busuioc ar mai putea trece printr-o operație dificilă! Conform spuselor medicilor, unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea în următorii ani. Pe scurt, longevivul prezentator al rubricii de meteo de la Pro TV a suferit un infarct marți, pe data de 6 noiembrie. În jurul orei 21:30, actorul se afla la Craiova pentru un spectacol la ”Filarmonica Oltenia”. Acesta a acuzat dureri, iar colegii săi au sunat rapid la 112. La fața locului a fost o ambulanță SMURD, medicii considerând să fie transportat de urgență la Spitalul Județean din Craiova și trimis direct în sala de operație. Prezentatorul de televiziune a fost operat de Eugen Țienaru, medic rezident.

Acesta a intervenție, după intervenție, că nu este un erou, ci doar un simplu om care și-a făcut meseria. ”Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a fpcut altceva decât să-și facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitați, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învățat carte și pentru asta ne-am pregătit”, a precizat medicul.

Florin Busuioc va mai trece prin-o operație! ”Este greu de spus evoluția ulterioară”

Florin Busuioc va mai trece printr-o operatie
Florin Busuioc, pe scena Filarmonicii Olenia din Craiova

În acest moment, prezentatorul se află la Terapie Intensivă, la spitalul Fundeni. Vedeta are deja montat un stent, însă, din cauza stării sale dificile de sănătate, medicii consideră că mai e loc de o altă operație, pentru a-i monta un al doilea stent. ”Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, a declarat pentru România TV medicul Tudor Ciuhodaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×