Mesaj de sfârșit de an plin de umor de la SRI. ”Misterul lerului rămâne intact”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 15:42
Mesaj de sfârșit de an plin de umor de la SRI. ”Misterul lerului rămâne intact”
Mesaj de sfârșit de an plin de umor de la SRI. Sursa foto: sri.ro

Serviciul Român de Informații încheie anul într-o notă veselă. Conducerea SRI a postat un mesaj pe pagina de Facebook, care s-a dovedit a fi foarte apreciat de toți cei care…îi urmăresc.

Mesaj de sfârșit de an plin de umor de la SRI

„Încă un an se încheie cu bine. Misterul lerului rămâne intact”, este mesajul postat marți pe pagina de socializare și care a adunat sute de comentarii și peste 600 de redistribuiri.

Peste 5.500 de românii au apreciat gluma cu un like la postare. Prietenii virtuali ai SRI nu au stat pe gânduri și au postat și ei mesaje care mai de care mai amuzante.

Internauții au răspuns cu aceeași monedă

”Ia ascultați aici băieți si nu mai fiți nătăfleți. Că cite țigle aveți pe casa, atâția informatori la masa. S-aveți cuferele pline, doar cu informații bune. Să vă faceți datoria, să dați gata hiclenia, că iarba rea din holde piară, piară dusmani din țară.Si acuma hai că-i gata și-o să vă iau cu lopata. La anul si la multi bani”.

”Sa aveti un 2020 fara ” surprize” ! Multa sănătate și împliniri pe toate planurile!!!! La mulți ani!!!!”, ”Valentina Svetlana Petrescu La multi ani si Dvstra, la tot Serviciul Roman! Un an nou cu bine, tuturor angajatilor! Acest Serviciu nu este unul gen „bau, bau”…Ar trebui sa intelegem acest aspect, ca tot suflete umane lucreaza si acolo, doar haina difera, insa omul este tot OM!”.

”Deci cu asta se ocupa sri-ul….hmmm….stiam ca e ceva ler la mijloc…..hai la multi si multa sanatate, sa va dea domnu bruiaj in microfoane :)))”, ”Eu cred ca ati descoperit pana acum ce-i cu LER-ul asta, dar cum sta bine unui serviciu secret, nu ni-l dezvaluiti si noua!!? La multi ani si voua! Si un An Nou cu liniste, si cum zicea Dancila, 20 20 sa va gaseasca cu urechile ciulite!!!”, ”V-as zice “ la multi ani “, dar deja stiti ce tastez …. ? UN AN NOU FERICIT !”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×