Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou, aproape identic cu cel din campania electorală: „O Românie normală” – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 14:27
Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou, aproape identic cu cel din campania electorală: „O Românie normală” – Video
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou. Sursa foto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou românilor, iar acesta nu diferă prea mult de retorica electorală cu care a câștigat alegerile de luna trecută.

Președintele Klaus Iohannis, din nou despre România normală

Șeful statului a amintit din nou de nevoia de a construi o Românie normală, mesajul fiind aproape la indigo cu cele pe care le-a tot exprimat în public în ultimele luni.

Președintele amintește importanța pe care a avut-o anul 2019 în societate, despre care spune că a fost anul în care a învins democrația, în cae românii s-au implicat mai mult ca oricând în treburile societății.

Mesaj transmis cu prilejul Anului Nou

Un An Nou fericit tuturor! La mulți ani!

Gepostet von Klaus Iohannis am Dienstag, 31. Dezember 2019

 

„Vom rămâne însuflețiți de visul nostru pentru o Românie mai bună”

Iohannis dă, prin mesajul său de Anul Nou, un semnal că va avea un comportament complet diferit în acest al doilea mandat, iar una dintre schimbări a început deja să se vadă: comunică din ce în ce mai des cu poporul.

„Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că în acest nou an care stă să înceapă vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună”, este o parte a mesajului adresat de șeful statului.

„Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit tuturor! La mulţi ani!”, a mai spus președintele.

Mesajul transmis azi de fostul primar al Sibiului a fost înregistrat la Palatul Cotroceni. Administrația Prezidențială nu a comunicat unde își va petrece Iohannis noaptea dintre ani.

E foarte probabil să fie din nou la Sibiu, acolo unde a petrecut Crăciunul ori într-o altă destinație în țară sau în străinătate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×