Melania Medeleanu a născut! Ce spune despre copil

Maria Cristina  
înStiri mondene
22/01/2019, 13:08
Melania Medeleanu a născut! Ce spune despre copil

Melania Medeleanu a născut! În familia prezentatoarei TV a intrat un băiețel perfect sănătos. Bebelușul era așteptat în perioada Crăciunului, însă acesta a venit puțin mai târziu.  „Este un copil pe care mi l-am dorit și a venit într-un moment foarte important! Am preferat să nu fac mare tam-tam pe tema asta și cred că va fi bine, abia aștept să îmi țin copilul în brațe!”, ne declara Melania Medeleanu, în urmă cu câteva săptămâni.

Prezentatoarea TV și-a ascuns sarcina 6-7 luni și abia în ultimul trimestru a anunțat că va deveni mămică.  De muți ani se ocupă de copiii bolnavi din tabăra MagiCAMP. Melania Medeleanu s-a retras din televiziune în 2010 și s-a întors pe sticlă din nou peste câteva luni până în 2014, iar în 2016 a decis să puncă punct carierei sale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum a făcut Melania Medeleanu anunţul sarcinii

Melania Medeleanu a născut! Ce spune despre copil
Melania Medeleanu a născut! Ce spune despre copil

„Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei.

M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țîn viață privată departe de ochii publicului, să-i protejez in acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie”, nota vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×