Melania Medeleanu e însărcinată! A ținut totul secret până în luna a 9-a: “Cel mai aşteptat dar al vieţii mele”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
19/12/2018, 14:28
Melania Medeleanu e însărcinată! A ținut totul secret până în luna a 9-a: “Cel mai aşteptat dar al vieţii mele” GALERIE FOTO
Melania Medeleanu e însărcinată! A ținut totul secret până în luna a 9-a: “Cel mai aşteptat dar al vieţii mele”

La final de 2018, Melania Medeleanu a împărtășit fanilor că este însărcinată pentru prima dată! Mai mult în mesajul făcut public pe o rețea de socializare, fosta prezentatoare a dezvăluit când își va cunoaște bebelușul e care îl poartă în pântece. Mesajele de felicitare au curs la postarea sa. Melania Medeleanu și-a ascuns sarcina timp de nouă luni, iar când burtica de gravidă i-a crescut, ea a apelat la ținute largi ori de câte ori a fost nevoită să iasă în public.

Melania Medeleanu va deveni mamă la 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 19 iulie. Ea a reușit să își ascundă sarcina în tot acest timp alegând să nu participe la diferite evenimente. Totuși, în urmă cu două luni, când a fost la un eveniment al Uniunii Europene, unde a fost premiată pentru Asociația MagiCAMP, ea a trezit suspiciuni datorită rochiei largi pe care a îmbrăcat-o.

Melania Medeleanu mai are câteva zile și va naște
Melania Medeleanu mai are câteva zile și va naște

Melania Medeleanu este însărcinată pentru prima dată

În rândurile aștenurte pe contul său oficial de Facebook, Melania Medeleanu a făcut apel la discreție și liniște, mai ales că urmează o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de agitată în viața ei. Bebelușul care urmează să vină pe lume a fost numit de vedetă: “un prunc minune”, iar această caracterizare i-a făcut pe unii dintre prietenii virtuali să creadă că micuțul ar fi băiețel. Mesajul emoționant a fost însoțit de o poză în care apare într-o bluză albă în timp ce privește în jos, spre burtică, iar pe chip are un zâmbet de împlinire.

Mesajul postat azi de viitoarea mămică, Melania Medeleanu

“Când alegi să-ți asumi un rol cu o componența publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și, adesea, foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limită potrivită pentru șine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușă casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viața privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică» , aș vrea, și cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoțională uriașă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi și griji, voi primi cel mai frumos, cel mai așteptat dar al vieții mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulțumesc pentru înțelegere și discreție.

Mulțumesc anticipat și presei, spre care îmi îndrept cu precădere rugămintea de a nu adauga/ implica în articole informații/persoane care, în ciuda aparențelor, nu sunt parte din poveste.”, a scris Melania Medeleanu pe pagină ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×