Meghan Markle se reîntoarce pe micile ecrane! Ce face soţia prinţului Harry cu banii primiți de la compania Disney

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 19:19
Meghan Markle se reîntoarce pe micile ecrane! Ce face soţia prinţului Harry cu banii primiți de la compania Disney
Meghan Markle se reîntoarce pe micile ecrane. Sursa foto: pagesix.com

Meghan Markle se reîntoarce pe micile ecrane! Soţia prinţului Harry al Marii Britanii a semnat un contract cu compania de producţii Disney pentru a-și împrumuta vocea unui film de animație lansat de aceștia.

Meghan Markle se reîntoarce pe micile ecrane

Banii primiţi de soţia prinţului Harry ar urma să fie donaţi unei fundații care luptă pentru protejarea animalelor de braconaj, scrie Yahoo Entertainment.

La doar câteva zile după ce ducii de Sussex au anunțat că se vor retrage din poziția de membri seniori ai casei regale britanice și că vor să devină independenți financiar, presa scrie că Meghan Markle a semnat o colaborare cu Disney.

Disney va face o donație către Elephants Without Borders

Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex.

În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan.

Luni, familia regală a Marii Britanii se va reuni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex, după ce cuplul a anunțat săptămâna aceasta că renunță la statutul lor de membri seniori ai familiei regale britanice, relatează CNN, care citează surse de la Palatul Buckingham.

Presa engleză vorbește despre un ”Megxit”, sugerând însă și că Regina este pregătită să încheie o ”înțelegere generoasă” cu nepotul său, Prințul Harry.

Regina Elisabeta a II-a, prințul Charles, prințul William și prințul Harry vor participa la întâlnirea care va avea loc la reședința Sandringham, la care Meghan Markle este așteptată să participe printr-o discuție telefonică din Canada, acolo unde se află în acest moment alături de fiul său Archie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×