Meghan Markle, criticată de foștii colaboratori! Era prea „dificilă și exigentă” pe platourile de filmare

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 11:17
Meghan Markle, criticată de foștii colaboratori! Era prea „dificilă și exigentă” pe platourile de filmare
Meghan Markle, criticată de un cameraman cu care a colaborat pe când era actriță. Sursa foto: Daily Mail

După decizia de a se retrage împreună cu soțul său, prințul Harry, din casa regală britanică, renunțând astfel definitiv la toate privilegiile de care avea parte ca urmare a acestui statut și criticile dure venite chiar din partea tatălui său, Meghan Markle este implicată fără voia sa într-un nou scandal mediatic. Asta după ce un fost colaborator a venit cu dezvăluiri din cariera de actriță a ducesei de Sussex, iar afirmațiile sale nu o pun într-o lumină tocmai favorabilă.

Meghan Markle, o „prințesă” și înainte de căsătoria cu prințul Harry. Ce spune un fost colaborator despre comportamentul său pe platourile de filmare

Potrivit unui cameraman din industria cinematografică, Meghan era poreclită „prințesa”, cu mult înainte să-l cucerească pe actualul partener de viață, pe motiv că avea un comportament dificil și exigent de fiecare dată când se afla pe platourile de filmare.

Bărbatul o descrie în presa britanică drept cea mai capricioasă actriță cu care a colaborat și susține că interzicea, printre altele, să i se filmeze picioarele.

De altfel, acestea au devenit un subiect fierbinte pentru ziarele de scandal după turul regal din Noua Zeelandă, când ducesa a fost nevoită să se descalțe, dezvăluind ceea ce unii credeau că este o cicatrice dintr-o operație de îndepărtare a montului.

Așa își explică echipa cameramanului motivul pentru care Meghan a spus răspicat în timpul unei filmări realizate cu mulți ani în urmă că „își urăște picioarele”.

„Sunt surprins că l-a fermecat pe Harry”

A fost foarte răutăcioasă și nepoliticoasă”, a dezvăluit cameramanul pentru Daily Mail, amintindu-și de momentul în care a filmat alături de ducesa de Sussex. La un moment dat, acesta a observat că avea o voce seacă, deshidratată, așa că i-a sugerat să bea puțină apă, dar s-a lovit de refuzul ei, pe motiv că nu-și dorește să „sune ca un robot”.

Deși era ușor să lucrezi cu Meghan Marke pe platou, pentru că „știe să-și facă treaba după ce spui acțiune”, când camera înceta să mai filmeze „nu era cea mai prietenoasă persoană”.

Actrița din Suits a insistat, de asemenea, să folosească șampanie scumpă în filmare, a cerut să i se dea aprobarea completă pe toate materialele și se comporta ca și cum ar fi fost un „superstar”.

Acum nu ar mai lucra cu ea, dacă i s-ar cere, susține cameramanul, mărturisind că nu i-a venit să creadă când a aflat că l-a cucerit pe prințul Harry.  „Nu am fost impresionat de ea și sunt surprins că  l-a fermecat pe tip”, a mai spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×