Motivul pentru care Meghan Markle poartă pantofii cu un număr mai mare

Sandra Popescu  
înStiri mondene
24/06/2018, 12:27
Motivul pentru care Meghan Markle poartă pantofii cu un număr mai mareGALERIE FOTO
Experții britanici au explicat de ce Megha Markle poartă pantofii cu un număr mai amre

După ce toată lumea a sesizat că Meghan Markle poartă pantofii cu un număr mai mare, iată că s-a aflat și motivul. Experții britanici au făcut dezvăluiri în acest sens! Este un sfat pe care l-am putea urma fiecare dintre noi.

Aparițiile lui Meghan Markle, mai ales de când este soția Prințului Harry, sunt analizate din cap până-n picioare. La picioare s-au oprit și criticii de modă britanici când i-au analizat mai multe ținute ducesei de Sussex.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Motivul pentru care Meghan Makle poartă pantofii cu un număr mai mare

Expertul britanic Harriet Davey a explicat că Meghan Markle preferă să poarte pantofii cu un număr mai mare pentru a-și proteja picioarele. Practic, acest truc ajută la prevenirea apariției rănilor de la nivelul picioarelor. În plus, astfel sângele circulă fără a se exercita asupra acestei zone nicio presiune, ceea ce reduce riscul de a se umfla picioarele sau alte astfel de probleme care pot fi inestetice.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×