Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cercei

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 21:52
Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cercei
Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale, din cauza unei perechi de cercei

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Și totul a pornit de la… o pereche de cercei! Este bine știut faptul că Meghan, Ducesă de Sussex prin căsătoria cu Prințul Harry, nu prea respectă protocolul, greșeli care par să se repete la fiecare apariție publică. De această dată, este vorba, cum spuneam, despre accesorii. „Amănunte” care contează enorm la Curtea Regală a Marii Britanii.

În luna octombrie a anului trecut, în timpul turneului pe care Prințul Harry și Meghan l-au susținut în Australia, cei doi soți au vizitat și statul Fiji. Acolo, fosta actriță de la Hollywood a purtat o pereche de cercei care au atras nu numai atenția tuturor, dar și laudele tuturor, fiind foarte apreciați de cei care s-au aflau în preajma ei și i-au putut vedea bine.

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale

Conform tabloidului britanic „Daily Mail”, bijuteriile au costat o avere și au fost închiriate de la Buutani, un bijutier chinez. Tradiția regală a fost încălcată prin faptul că niciun membru al familiei regale nu are voie să împrumute accesorii. Ducesa de Sussex nu prea pune preț pe „amănuntele” etichetei regale, primordiali pentru ea fiind gemenii pe care îi va aduce pe lume în viitorul apropiat.

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cercei
Ducii, în Fiji

Fericirea cuplului princiar britanic este umbrită de faptul că bebelușii regali nu vor primi titlul de prinți sau prințese. După regula regală britanică, stabilită încă din 1917 de Regele George V, toți copiii fiului reginei, Charles, Prinț de Wales, adică William și Harry, vor deveni imediat cum se nasc Prinți și Prințese, însă, în situația de față, lucrurile nu vor sta așa, căci nepoții nu intră la socoteală.

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cercei
Este știut că Ducesa de Sussex nu respectă protocopul

Fiul sau fiica Ducilor de Sussex va ocupa al șaptelea loc în ordinea succesiunii la tron, însă acest lucru nu vine la pachet și cu titlul de Prinț ori Prințesă. Astfel, în momentul în care Prințul William și-a unit destinul cu Kate Middleton, aceasta a devenit oficial „Her Royal Highness, Prințesa William of Wales”, iar Meghan Markle a devenit, după căsătoria cu Prințul Harry, „Her Royal Highness, Prințesa Harry of Wales”. Cu toate acestea, cele două nu poartă titlul de Prințesă pentru că nu au… sânge albastru!

  • „Suntem doi oameni foarte fericiți și foarte îndrăgostiți. Ne-am iubit în secret timp de șase luni înainte ca povestea noastră să devina subiect de știri, iar eu munceam în acea perioadă. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor în ceea ce ne privește. Eu nu m-am schimbat deloc. Sunt aceeași persoană și nu m-am definit niciodată printr-o relație. Cred că pot spune, oricât de naiv ar suna, că tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an și jumătate este complet diferit de ceea ce mă așteptam. Lumea crede că pentru că am lucrat în industria de entertainment sunt obișnuită cu acest gen de atenție, dar deși am muncit în acel serial timp de șase ani, și am muncit și înainte de el, nu am făcut niciodată parte din cultura tabloidă, nu am fost niciodată urmărită atât de mult, așa că este normal ca greșelile mele să fie în atenția întregii lumi.Nu le fac cu intenție, cum se speculează, o să dispară odată cu trecerea timpului.  Infinit mai mult mă interesează să aduc pe lume doi copii sănătoși și frumoși ca tatăl lor” – Rachel Megan, Ducesă de Sussex
  • 37 de ani are Rachel Meghan, Ducesă de Sussex, născută Markle pe 4 august 1981, la Canoga Park, Los Angeles, California, Statele Unite, fostă actriță și activistă umanitaristă, căsătorită pe 19 mai 2018 cu Prințul Harry, Duce de Sussex, „fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic” , după cum ne „spune” atoatecunoscătoarea Wikipedia
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×