Meghan Markle out de la Palat? De ce vrea regina Marii Britanii să scape de ea

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 16:23
Meghan Markle out de la Palat? De ce vrea regina Marii Britanii să scape de ea GALERIE FOTO
Regina Marii Britanii o vrea out de la Palat pe Meghan Markle

Regina Marii Britanii i-a pus gând răul lui Meghan Markle, pe care o vrea out de la Palat! Situația a devenit foarte tensionată în interiorul Casei Regale, iar Meghan ar avea zilele numărate, susține presa internațională, care scrie că atât Regina, cât și apropiații acesteia doresc să o îndepărteze de Palatul Kensington.

Jurnaliștii de la Globe susțin că problemele Ducesei de Sussex ar fi cauzate în special de prețurile foarte ridicate ale ținutelor pe care aceasta le poartă la evenimentele importante și de faptul că aproape niciun angajat al Casei Regale nu s-ar putea înțelege cu ea. În plus, în spațiul public au apărut zvonuri cu privire la certurile pe care Meghan Markle le-ar avea cu soţia Prinţului William, Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Regina Marii Britanii o vrea out de la Palat pe Meghan Markle

Globe a făcut public un mail care ar fi fost trimis de o persoană din anturajul Reginei Elisabeta și din care reiese că aceasta se întâlnește cu Meghan Markle doar atunci când este absolut necesar, în restul timpului încercând să o evite cât mai mult. Jurnaliștii străini susțin chiar că Regina plănuiește în secret să facă tot posibilul pentru a ca Prinţul Harry să divorțeze de Meghan Markle.

În mailul publicat de Globe, Meghan Markle e prezentată drept un cancer care trebuie înlăturat cât mai repede de la Palat. Regina Marii Britanii ar fi dispusă să îi ofere 37 de milioane de euro pentru ca divorțul să aibă loc înainte de nașterea copilului. Se pare că Prințul Harry ar urma să păstreze copilul la Londra, alături de familia Regală, în timp ce Meghan Markle ar urma să plece în Statele Unite ale Americii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×