Medicul italian fals și-a mutilat pacientele! Imagini cu busturile femeilor operate de el

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 15:29
Medicul italian fals și-a mutilat pacientele! Imagini cu busturile femeilor operate de el GALERIE FOTO
Medicul Italian Politi și-a mutilat pacientele

Medicul italian fals descoperit în România și-a mutilat pacientele. Mattew Mode, pe numele real Matteo Politi, a uluit țara cu acțiunea sa, însă cele care au avut cel mai mult de suferit de pe urma nesăbuinței sale au fost pacietele pe care italianul le-a operat.

Cel supranumit și „medicul cu 8 clase” a fost prins la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. În acest moment, încept să iavă la lumină din ce în ce mai multe cazuri de mutilare a clientelor sale. Și, cu toate că acum este deschisă o anchetă, iar medicul nu va scăpa basma curată, nimic nu le va ajuta pe victimele sale, pe femeile pe care pseudo-medicul a reușit să le mutileze.

Medicul italian fals Matteo Politi și-a mutilat pacientele

Din păcate, documentările despre „medicul cu 8 clase” au apărut prea târziu, însă cel puțin vor ajuta la condamnarea acestuia. Într-un videoclip, doctorul Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică și Ortopedie Medlife a prezentat cazul unei foste paciente operate de falsul chirurg.

Medicul italian fals și-a mutilat pacientele! Imagini cu busturile femeilor operate de el
Operația realizată de ”medicul cu 8 clase”

„Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, a declarat medicul.

Medicul italian fals și-a mutilat pacientele! Imagini cu busturile femeilor operate de el
Rezultatul după necroză 

Mai mult, acesta a povestit că a aflat despre impostorul Matteo Politi prin intermediul unei paciente venite la cabinetul său, după ce suferise o mutilare în urma unei operații de augmentare cu mastopexie. Ulterior, doctorul Radu Ionescu a relatat care sunt implicațiile unui caz de malpraxis de acest gen, car nu ar fi singurul, în cazul italianului.

„Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a adăugat medicul.

Matteo Politi a vurt să-i cumpere clinica Adinei Alberts

Una dintre persoanele care l-au reclamat pe impostor a fost Adina Alberts, chirurg estetician. Aceasta are o clinică particulară în Capitală și l-a cunoscut pe „medicul cu 8 clase” anul trecut. Individul a vrut să închirieze un cabinet de la ea, însă medicul a început să intre la idei în momentul în care l-a văzut la lucru, chiar dacă în primă fază nu bănuie că are în fața sa un escroc ce nu a terminat nici liceul.

Medicul italian fals și-a mutilat pacientele! Imagini cu busturile femeilor operate de el
Impostorul dorea să-i cumpere clinica Adinei Alberts

„Și-a exprimat dorința să închirieze un spațiu medical, un cabinet medical la noi în clinică, a venit prin intermediul unei firme de imobiliare, și am avut câteva discuții pe teme medicale. Pe mine m-a convins că este medic, vă spun sincer, discuțiile cu el te făceau să n-ai niciun dubiu, nu mi-am pus nicio secundă întrebarea că nu ar fi medic chirurg plastician.

”Mi-am dat seama că nu prea are maniera unui chirurg, nu avea dexteritate”

Deci, erau de nivel academic. Ulterior, am purtat mai multe discuții, mi-am dat seama, mă rog, avea o personalitate puțin ciudată, bipolară, ba era așa, ba… lucruri pe care nu le-am pus într-un context, nu le-am dat neapărat atenție până la momentul în care am văzut câteva mici intervenții făcute de el, mă refer din-astea injectabile și atunci mi-am dat seama că nu prea are maniera unui chirurg, nu avea dexteritatea, era ceva puțin ciudat și cred că din momentul acela am început să suspicionez, dar, ce-i drept, mi-a trebuit o perioadă până când am realizat.

Ulterior, am dat un telefon la Colegiul Medicilor și am întrebat dacă el figurează în documentele de acolo, dacă are drept de liberă practică în România. De altfel, a fost o simplă întrebare la care am primit un simplu răspuns a doua zi, că nu. Ulterior am considerat că trebuie să mă adresez poliției și imediat după aceea am descoperit și presa italiană, m-am uitat pe Google și am văzut că el de fapt este căutat și în Italia”, a declarat Adina Alberts.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×