Dani Oțil, mesaj halucinant după ancheta în cazul falsului medic italian! Ce a postat matinalul de la Antenă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 12:58
Dani Oțil, mesaj halucinant după ancheta în cazul falsului medic italian! Ce a postat matinalul de la Antenă GALERIE FOTO
Dani Oțil a publicat un mesaj după ancheta în cazul falsului medic italian

Dani Oțil a postat un mesaj după ancheta în cazul falsului medic italian care a operat în România. Cazul chirurgului Mattew Mode, pe numele real Matteo Politi a uluit toată țara, iar reacțiile cetățenilor români au și început să apară.

Printre nenumăratele mesaje, se află și unul al matinalului de la Antena, care a publicat pe contul său de Facebook un anunț, în stilu-i caracteristic. Acesta a dat sfoară în țară că s-a angajat la Spitalul Monza, alături de care a inserat și un mesaj pentru viitorii pacienți:„chirurg estetician, unde pun eu mâna crește!

Dani Oțil a publicat un mesaj după ancheta în cazul falsului medic italian

Accept fotografii „de aproape”…sâni, fese și burice…Pentru o primă evaluarea online!”, a scris prezentatorului de televiziune. Conform libertatea.ro, Poliția Capitalei a confirmat că ofițerii au declanșat cercetările într-un dosar de înșelăciune, în data de 20.11.2018. La acel moment, conform anchetatorilor, doi oameni au mers la Secția 4 de Poliție, acolo unde au sesizat faptul că un cetățean străin, ce le-a spus că este proprietarul unei clinici private, i-a păcălit.

Dani Oțil, mesaj halucinant după ancheta în cazul falsului medic italian! Ce a postat matinalul de la Antenă
Mesajul publicat de Dani Oțil

Bărbatul le-ar fi promis că le oferă un spațiu în acea clinică pentru desfășurarea unor activități medicale, iar cei doi au plătit o sumă mare ca avans pentru contractul de încheiere, care era valabil pe un an. Persoane judiciare au confirmat pentru sursa menționată mai sus că cel care a înșelat cele două persoane este chiar medicul fals. În prezent, cercetările efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru înșelăciune, iar anchetatorii vor face verificări și cu privire la alte aspecte legate de activitatea medicului italian fals.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×