Răzvan Simion vrea să-i ia faţa lui Dani Oţil! Din ce face bani prezentatorul de la Antena 1

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
01/02/2019, 15:07
Răzvan Simion vrea să-i ia faţa lui Dani Oţil! Din ce face bani prezentatorul de la Antena 1 GALERIE FOTO
Răzvan Simion vrea să-i ia faţa lui Dani Oţil

Răzvan Simion vrea să îi ia fața lui Dani Oțil! Prezentatorul de la Antena 1 organizează nunți și botezuri în salonul pe care îl deține împreună cu doi asociați, iar această activitate îi aduce în cont bani frumoși. Răzvan Simion își propune să organizeze unele dintre cele mai tari petreceri din Capitală.

„Nu sunt obișnuit în postura asta. De obicei, eu îi cert pe organizatori ba că nu au aia, ba că nu e bună, aoleu, de ce e chestia aia acolo? Șampania nu e la temperatura potrivită… și acum, că sunt pe partea cealaltă a baricadei, e al naibii de greu. Noi am început invers. Căutam un spațiu pentru studioul Lidiei și un spațiu de repetiții frumos, cu locuri de parcare. La un moment dat, am găsit locul ăsta, care avea un spațiu neexploatat și am zis: ce ar fi să facem un spațiu de evenimente? Împreună cu 2-3 asociați, în mai puțin de două luni și jumătate am reușit să creionăm locul pentru cei care vor să se însoare, pentru cei care vor să fie nași sau să-și boteze copilul și pentru alte evenimente private”, a declarat Răzvan Simion pentru Libertatea.

Răzvan Simion și Lidia Buble vor fi nași
Răzvan Simion și Lidia Buble vor fi nași

Răzvan Simion organizează petreceri în București

Colegul lui Dani Oțil susține că nu s-a apucat să organizeze petreceri pentru a face bani. „Mă implic. Îmi place. Nu este vorba despre bani, e vorba despre niște prieteni care s-au hotărât să facă un loc interesant. Cu asociații mei mă știu de foarte mult timp, unul a mai avut astfel de business-uri, deci se pricepe mai bine decât noi, unul e cu banii și altul e cu vorba. Ghici cine e cu vorba?”, a mai spus prezentatorul de la Antena 1.

Răzvan Simion s-a ocupat de petrecerea de deschidere a localului, iar acum se pregătește să organizeze primul botez, la care va fi și naș. „Acum, pe 3 februarie, suntem nași, botezăm fetița impresarului Lidiei și prietenului nostru. Dacă era băiat, trebuia să se numească Răzvan și Dani, dar pentru că este fată, se numește Lidia. Așa că vom face botezul tot aici pentru că nașul poate”, a mai spus Răzvan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×