Medicii de la Spitalul Gerota sunt luați cu ambulanțele! ”În sfârşit, au fost teste pentru ei. Şi au ieşit pozitive”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 21:58
Medicii de la Spitalul Gerota sunt luați cu ambulanțele! ”În sfârşit, au fost teste pentru ei. Şi au ieşit pozitive”
Medicii de la Spitalul Gerota sunt luați cu ambulanțele

Fiica unui cadru medical de la Spitalul Gerota a răbufnit pe Internet, unde a scris că de-abia acum s-au găsit teste pentru cei aflați în carantină acolo de mai bine de o săptămână, timp în care virusul a trecut de la unul, la altul! Acum, medicii și asistentele de la Spitalul Gerota sunt luați cu ambulanțele din spitalul respectiv, pentru a fi tratați! În același timp s-a aflat că cel care i-a infectat pe toți ar putea să fi făcut alte sute de victime!

Medicii de la Spitalul Gerota sunt luați cu ambulanțele

Femeia care a scris pe Facebook spune că timp de mai bine de o săptămână, nimeni nu a fost testat pentru a vedea dacă suferă sau nu de coronavirus, în afara fostului angajat al MAI care a ascuns faptul că a călătorit peste hotare și astfel i-a băgat în carantină pe toți cei prezenți.

”Strigătul mamei îl strig eu acum, pentru că nu are FB. Are în schimb colegi (18!!!) personal medical de la Gerota care sunt luați în acest moment cu salvările pentru că, în sfârşit, au fost teste pentru ei. Şi au ieşit pozitiv. De zile întregi, medicii şi asistentele stau închişi acolo, fără nicio protecție.

 

”Au primit amenințări să nu divulge nimic”

Au primit ordine verbale, domnule Arafat, de ce nu le-ați dat în scris?! – ca să nu părăsească spitalul. Au primit amenințări să nu divulge nimic. Cei care au rămas în spital, aşteaptă să le vină şi lor rezultatele. Închişi ca animalele, într-o cuşcă şi contaminându-se reciproc. Va răbufni tot şi va răbufni urât. NU MAI MINȚIȚI! Si faceți ce trebuie făcut”.

Acum s-a aflat o nouă informație care schimbă radical datele. Angajatul mincinos al MAI se pare că a călătorit în Israel timp de 5 zile alături de un grup de 88 de persoane, printr-o agenție de turism din București, potrivit buletin.de.

Cu 79 dintre aceste persoane, fostul angajat al MAI a călătorit în același avion. Deși autoritățile au anunțat că au în curs o anchetă epidemiologică, nu toate persoanele din grupul cu care a călătorit au fost verificate, unele nici măcar nu au fost contactate de vreun oficial.

Ceea ce se știe este faptul că bărbatul a ascuns faptul că a călătorit în Israel, astfel și-a îmbolnăvit nepotul de 3 ani, nora gravidă, care lucrează la Primăria Capitalei, dar și pe fiul său care lucrează la SRI. Astfel, fostul șef din Poliția Capitalei a îmbolnăvit peste 30 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×