De ce poartă Violeta Alexandru, ministrul Muncii, echipament medical anti-coronavirus! ”M-am deplasat zilele acestea în spațiul public”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 20:55
De ce poartă Violeta Alexandru, ministrul Muncii, echipament medical anti-coronavirus! ”M-am deplasat zilele acestea în spațiul public”
De ce poartă Violeta Alexandru echipament medical special

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a participat, marți, la ședința Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social cu un echipament special de protecție împotriva coronavirus. Ministrul Muncii a purtat ecran de protecție facială, mască și mănuși.

De ce poartă Violeta Alexandru echipament medical special

Violeta Alexandru a purtat o mască similară și săptămâna trecută, când a anunțat că testul pentru coronavirus, în cazul său, a ieșit negativ.

Ministrul Muncii a venit și cu explicații de ce continuă să poarte masca respectivă, deși testele au arătat că nu este purtătoare de coronavirus. Vileta ALexandru a intrat în direct la România TV, unde a spus că poartă echipamentul medical pentru siguranța celorlalți.

”Testul meu este negativ”

Chiar dacă nu a ieșit pozitiv testul la coronavirus, ministrul spune că a umblat prin oraș, a mers la cumpărături și nu știe exact ce s-a întâmplat între timp, de la momentul când a fost testată, până în prezent.

Așa că, și-a luat aceste măsuri de protecție pentru ceilalți oameni, dar și pentru ea. ”Testul meu este negativ. Nu am intrat in contact cu senatorul, dar sunt un om foarte atent.

Nu am de unde să știu care este situația în prezent, deoarece m-am deplasat zilele acestea în spațiul public, chiar și la magazin. Pentru a nu exista nici cel mai mic pericol, imi iau toate măsurile de precautie pentru ca cei cu care vorbesc sa se simta in siguranta”, a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în direct la România TV.

Ministrul Muncii a ținut să-i liniștească pe pensionari, privind plata pensiilor. Reprezentantul Guvernului a spus că sunt bani suficienți pentru plata pensiilor, iar aceasta se va face chiar mai devreme, pentru pensionarii care își primesc pensiile pe card.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×