Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cu vizetă și masca de protecție la ședința de guvern. FOTO + VIDEO

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 17:50
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cu vizetă și masca de protecție la ședința de guvern. FOTO + VIDEO
Violeta Alexandru, echipată contra coronavirusului, la ședința guvernului *foto: facebook Guvernul României

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut marți o videoconferință cu premierul Ludovic Orban, dar și cu mai mulți miniștri responsabili pentru gestionarea epidemiei covid-19. Orban este izolat la Vila Lac 1, după cazul de coronavirus care a apărut în sânul PNL. În schimb, mai mulți miniștri sănătoși au preferat să vină la Palatul Victoria pentru această întâlnire cu președintele și cu premierul. Cea care a șocat la această consfătuire a fost ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cea care a luat măsuri extreme de protecție înainte de întâlnirea cu colegii săi din Executiv.

Violeta Alexandru, prezență șoc la ședința guvernului Orban

Violeta Alexandru pare să ducă la extrem măsurile de siguranță în fața pandemiei de coronavirus. Ministrul Muncii a venit la conferința pe care a susținut-o cu președintele României și premierul echipată full împotriva Covid-19.

Astfel, șefa PNL București a purtat un vizier, o mască medicală peste gură, dar și mănuși chirurgicale. Alexandru a stat lângă mai mulți colegi care nu aveau nicio măsură de protecție față de virusul care a apărut în Asia.

Mai erau câțiva membri din guvern care purtau măști chirurgicale ,printre care și ministrul Sănătății, Victor Costache, dar restul miniștrilor nu și-au luat măsuri de precauție.

Premierul Ludovic Orban: ”Vom da un puternic semnal angajaților și economiei: Guvernul va interveni pentru menținerea…

Posted by Guvernul României on Tuesday, March 17, 2020

Prim-ministrul a anunțat cu ocazia acestei ședințe că Guvernul va adopta un prim set de măsuri pentru susținerea companiilor și salariaților din sectoarele afectate.

„Vom da un puternic semnal angajaților și economiei: Guvernul va interveni pentru menținerea locurilor de muncă și continuarea activității în cât mai multe sectoare economice.

Pe lângă deciziile pe care le vom lua în ședința de mâine, vom continua să luăm măsuri asupra cărora ne vom consulta cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor”, a subliniat șeful Executivului.

Ludovic Orban, aflat în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban se află acum în autoizolare la Vila Lac 1 după ce senatorul PNL, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Pe lângă Orban, au mai fost depistați până acum alți doi parlamentari liberali. Este vorba de deputații Lucian Heiuș și Mircea Banias

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×