Medicii de la spitalul Elias au dat noi detalii despre starea Tamarei Buciuceanu Botez. Actrița, ținută sub observație

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/10/2019, 13:48
Medicii de la spitalul Elias au dat noi detalii despre starea Tamarei Buciuceanu Botez. Actrița, ținută sub observație
Tamara Buciuceanu Botez va rămâne internată la spitalul Elias. Sursa foto: radioiasi.ro

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns la spital în urmă cu trei zile. Starea de sănătate a actriței este una favorabilă, dar va rămâne în continuare internată. Medicii de la spitalul Elias continuă să o țină sub observație pe cunoscuta actriță în vârstă de 90 de ani.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la spitalul Elias

Tamara Buciuceanu Botez s-a internat la spitalul Elias joi, 3 octombrie, acuzând probleme cardiace. Actrița în vârstă de 90 de ani  are o stare de sănătate favorabilă, nu este intubată sau ventilată, dar medicii i-au recomandat să rămână internată. Așadar, îndrăgita actrița va rămâne și în următoarele zile la Secția de Terapie Intensivă la Spitalul Elias din Capitală.

„E internată, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubata sau ventilată. Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias Silvius Negoiță pentru Mediafax.

Actrița este internată la spitalul Elias de joi
Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez este favorabilă, spun medicii de la Elias. Sursa foto: monitorulexpres.ro

Profesoara ”Isoscel” a fost sărbătorită pentru întrega carieră anul acesta

„Doamna comediei românești” Tamara Buciuceanu Botez a împlinit anul acesta venerabila vârstă de 90 de ani, dar și 65 de ani de carieră. Îndrăgita actriță s-a bucurat în momentul în care a fost sărbătorită la finalul anului 2018, mai ales că nu mai ieșise din casă de aproape 2 ani. Profesoara ”Isoscel” din filmul ”Liceenii” s-a bucurat că nu a fost uitată și este mulțumită că a reușit să transmită lucruri importante prin rolurile pe care le-a jucat.

„Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă“, a mărturisit Tamara Buciuceanu, scrie Cancan.

Tamara Buciuceanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale cinematografiei românești și a jucat în filme precum „Extemporal la dirigenție”; „Declarație de dragoste”, „Liceenii în alertă” sau „Liceenii Rock’n Roll”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×