Medicii de la spitalul Elias au dat noi detalii despre starea Tamarei Buciuceanu Botez. Actrița, ținută sub observație

Medicii de la spitalul Elias au dat noi detalii despre starea Tamarei Buciuceanu Botez. Actrița, ținută sub observație
Tamara Buciuceanu Botez va rămâne internată la spitalul Elias. Sursa foto: radioiasi.ro

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns la spital în urmă cu trei zile. Starea de sănătate a actriței este una favorabilă, dar va rămâne în continuare internată. Medicii de la spitalul Elias continuă să o țină sub observație pe cunoscuta actriță în vârstă de 90 de ani.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la spitalul Elias

Tamara Buciuceanu Botez s-a internat la spitalul Elias joi, 3 octombrie, acuzând probleme cardiace. Actrița în vârstă de 90 de ani  are o stare de sănătate favorabilă, nu este intubată sau ventilată, dar medicii i-au recomandat să rămână internată. Așadar, îndrăgita actrița va rămâne și în următoarele zile la Secția de Terapie Intensivă la Spitalul Elias din Capitală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„E internată, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubata sau ventilată. Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias Silvius Negoiță pentru Mediafax.

Actrița este internată la spitalul Elias de joi
Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez este favorabilă, spun medicii de la Elias. Sursa foto: monitorulexpres.ro

Profesoara ”Isoscel” a fost sărbătorită pentru întrega carieră anul acesta

„Doamna comediei românești” Tamara Buciuceanu Botez a împlinit anul acesta venerabila vârstă de 90 de ani, dar și 65 de ani de carieră. Îndrăgita actriță s-a bucurat în momentul în care a fost sărbătorită la finalul anului 2018, mai ales că nu mai ieșise din casă de aproape 2 ani. Profesoara ”Isoscel” din filmul ”Liceenii” s-a bucurat că nu a fost uitată și este mulțumită că a reușit să transmită lucruri importante prin rolurile pe care le-a jucat.

„Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă“, a mărturisit Tamara Buciuceanu, scrie Cancan.

Tamara Buciuceanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale cinematografiei românești și a jucat în filme precum „Extemporal la dirigenție”; „Declarație de dragoste”, „Liceenii în alertă” sau „Liceenii Rock’n Roll”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×