Medic din Târgu-Jiu, acuzat de neglijență. O tânără a fost trimisă acasă, deși avea piciorul rupt

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 16:00
Medic din Târgu-Jiu, acuzat de neglijență. O tânără a fost trimisă acasă, deși avea piciorul rupt
O doctoriță din Târgu-Jiu a trimis o pacientă acasă cu piciorul rupt spunând că nu are nimic. Sursa foto: Hepta.ro

O femeie în vârstă de 36 de ani din județul Timiș a fost trimisă acasă cu piciorul rupt după ce un medic de la un spital din Târgu-Jiu a refuzat să o consulte. Motivul pentru care femeia a fost externată fără a fi examinată este unul de-a dreptul stupid, acela că are silicoane și piercing-uri.

O doctoriță din Târgu-Jiu este acuzată de neglijență

O femeie care a fost rănită în urma unui accident rutier în centrul orașului Târgu-Jiu a ajuns de urgență la spital pentru că avea dureri intense la un picior și în zona șoldului. Femeia din județul Timiș a povestit pă i s-au făcut câteva radigrafii și a fost văzută de o doctoriță care i-a spus că nu are absolut nimic.

Pentru că avea doar „dureri normale ca de la un accident” femeia de 36 de ani a fost externată, dar nu a plecat direct acasă, ci s-a cazat la un hotel împreună cu soțul. În timpul nopții însă durerile au devenit mai puternice, iar după câteva ore a plecat la Timișoara unde a fost operată de urgență la spital.

Femeia de 36 de ani din Timișoară, acuze la adresa doctoriței din Gorj

„Pe drum, sternul mă durea foarte tare şi mă doare în continuare, când trag aer, când tuşesc. Am zis să merg la spital la Timişoara, să mai fac un control pentru mine, că nu mă simţeam bine. Am mers la Spitalul Militar.

Când au venit cu rezultatul de la film au zis doamnă, nu înţeleg de ce v-au dat drumul, când dumneavoastră aveţi piciorul rupt?.Nu mi-au dat filmele cu rezultatul la Târgu-Jiu, doar externarea.

Mi-au făcut trimitere către UPU, la spitalul judeţean, în Timişoara, a venit un ortoped, s-a uitat şi m-au băgat în operaţie. Mi-au pus un şurub, două cleme şi sârmă de la cleme la şurub, ca să ţină osul”, a declarat femeia pentru Mediafax.

De asemenea, femeia a mai adăugat că doctorița de la SJU Târgu-Jiu a tratat-o cu răceala și chiar i-a vorbit urât acuzând că poartă sutien deși are silicoane. Și pentru că nu era de ajuns doctorița de la spitalul din Gorj a apostrofat-o pe pacientă și pentru cele două piercing-uri de pe piept.

Femeia rănită a declarat că vrea să depună plângere împotriva medicului de gardă care i-a făcut radiografia. Totodată, pacienta a mai adăugat că doctorița i-a spus că a fost pedepsită de Dumnezeu tocmai pentru că are cercei pe piept și silicoane. „În momentul în care a văzut că am silicoane, ea a luat foc”, a spus pacienta, potrivit sursei menționate.

„Cine dracu’ ţi i-a pus (referitor la cercei), că din cauza asta ai făcut accident, te-a pedepsit Dumnezeu! Că nu vă mai satură dracu’ de cercei”, ar fi spus medicul de gardă din Târgu-Jiu. Pacienta a rămas șocată de această reacție neașteptată.

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu a deschis o anchetă pentru a analiza situația în care a fost pusă femeia de 36 de ani care avea piciorul rupt, dar a fost lăsată să plece acasă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×