Medic din Suceava, apel disperat în lupta cu coronavirus! ”E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 14:38
Medic din Suceava, apel disperat în lupta cu coronavirus! ”E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă” GALERIE FOTO
Un medic din Suceava spune că situația este una de-a dreptul alarmantă. Sursa foto - hepta.ro

Un medic din Suceava a făcut un apel disperat în lupta cu coronavirus! Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost cel care a făcut public pe o rețea de socializare cuvintele scrise de sora unei doctorițe din Suceava. Conform acesteia, situația de la unitatea medicală unde lucrează sora ei ”este strigătoare la cer” din cauza infectărilor cu coronavirus.

Medic din Suceava, apel disperat în lupta cu coronavirus!

Tânăra spune că sora ei, cadru medical în Suceava, se luptă cu infectările provocate de Covid-19 ”fără niciun fel de echipament de protecție”.

În opinia acestui medic oncolog, noul coronavirus este ”Satana, ceva de pe altă lume”. ”Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.

”E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă”

Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expuși fără niciun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, ”Satana, e ceva de pe altă lume”.

Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!

STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!

Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață. În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă.

Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț. Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, ”oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!!

NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!”, a postat femeia. Vă reamintim că Spitalul de Urgență din Suceava a fost închis temporar, după ce 52 dintre cadrele medicale care lucrează acolo au fost confirmate cu COVID-19. Sunt doctori și asistenți din secțiile de boli Infecțioase, pneumologie, ortopedie și urgențe.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×