Măsură revoltătoare în cazul unei educatoare care umilea copiii, în București! ”Făceau pe ei de frică!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 23:19
Măsură revoltătoare în cazul unei educatoare care umilea copiii, în București! ”Făceau pe ei de frică!” GALERIE FOTO
Educatoarea violenta din Bucuresti s-a reintors la catedra

Educatoarea din București ruptă parcă din filmele de groză s-a întors vineri la catedră! Femeia care se răstea la copii și îi obliga să mănânce tot din farfurie, indiferent dacă copilul mai putea sau nu să mănânce sau dacă îi plăcea mâncarea respectivă, a fost găsită de părinți la aceeași grădiniță, dar la altă grupă!

Educatoarea violentă din București, mutată la o altă grupă

Femeia a fost mutată de directoarea grădiniței de la grupa mijlocie, unde i-a băgat în sperieți pe copii, la grupa mare. Părinții s-au revoltat și au făcut-o pe femeie să își înainteze demisia. Ea se poate angaja însă oricând la o altă grădiniță, unde poate face alți copii să facă pipi pe ei de frică!

„Muşcă, mănâncă şi înghite! Ce-ai făcut, fată, ai vărsat tot laptele pe tine? Vai de capul tău, mototolule! Ia uite deşteapta aia, pune şi scaunul strâmb acuma. Aiurea! Du-te la masa aia singură!”.

educatoare violenta
Educatoarea violenta din Bucuresti si-a dat intr-un final demisia

Educatoarea i-a dat unui copil să mănânce până a vomitat

O femeie care şi-a mutat recent copilul din grupa spune că una dintre pedepsele preferate de educatoare era să îi oblige pe cei mici să mănânce tot. Chiar dacă nu mai puteau.

 „I-am semnalat de la bun început doamnei că are probleme digestive şi să nu îl forţeze să mănânce, în special varză. Copilul a fost forţat la grădiniţă să mănânce varza, a vărsat toată noaptea şi am ajuns la spital cu el pe perfuzii”, spune mama copilului.

„Da, îi făcea să mănânce tot. Şi eu spun până la urmă dacă nu vrea să mănânce copilul, nu îi obligaţi! Le era atât de frica copiilor de dânsa că începuseră să facă pipi pe ei”, declară altă mamă.

Femeia a fost mutată la grupa mare, dar apoi și-a dat demisia, dar atâta vreme cât educatoarei nu i-au fost contestate abilităţile didactice, directoarea Mihaela Iorga nu a considerat-o un pericol. Directoarea a spus sec: “măsurile disciplinare au fost luate la grupa la care părinţii au făcut sesizarea, lăsând la decizia comisiei dacă vor fi luate sau nu şi alte măsuri”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×