Educatoarea criminală, adusă de urgenţă la Bucureşti! Ce vor să afle anchetatorii

Raluca Ogaru   
în Reality show
27/03/2018, 02:20
Educatoarea criminală, adusă de urgenţă la Bucureşti! Ce vor să afle anchetatorii GALERIE FOTO
Oana Neţ va fi supusă unei noi expertize psihiatrice, de această dată sub stricta supraveghere a specialiştilor de la ”Mina Minovici”. 
 
Educatoarea a fost transferată din arestul IPJ Timiş la Penitenciarul Jilava, iar în perioada imediat următoare va fi expertizată. După expertiză, Oana Neţ va fi adusă din nou la Timişoara.
 
Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia a fost arestată preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).
 
Se presupune că educatoarea ar fi înecat-o pe micuţă în cadă şi apoi i-ar fi tăiat venele. Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.
 
Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată, la începutul lunii februarie, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×