Masca unui polițist din India, ultimul viral pe internet! „Eu sunt coronavirus”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 12:32
Masca unui polițist din India, ultimul viral pe internet! „Eu sunt coronavirus” GALERIE FOTO
Polițistul îi avertizează pe oameni în legătură cu coronavirusul. Sursa foto - captură twitter

Masca unui polițist din India a devenit ultimul viral pe internet! Agentul nu a ezitat și a apelat la o nouă modalitate de a-i face pe cetățeni să nu iasă din case, în contextul pandemiei de coronavirus.

Masca unui polițist din India, ultimul viral pe internet!

Mai exact, Rajesh Babu a folosit o mască în forma noului virus în timpul controalelor pe care le efectua. Oamenii s-au arătat încântați de idee și au cerut chiar să facă fotografii cu polițistul.

Așa a și devenit cunoscut acesta, după o poză care a ajuns în mediul online. Polițistul a fost fotografiat în timp ce îi oprea pe motocicliști și îi informa cu privire la pericolul la care se expun dacă ies din case.

„Eu sunt coronavirus”

„Noi luăm toate măsurile, dar oamenii continuă să iasă pe străzi. Această mască a coronavirusului este una dintre ele, pentru a ne asigura că oamenii iau în serios acțiunile autorităților.

Masca reprezintă o încercare de a face ceva diferit. Când o port, oamenii încep să se gândească la noul virus, iar copii vor să fie duși acasă, după ce ma vâd purtând-o.

Eu sunt coronavirus și pot să fiu rău. Aveți grijă, nu e nimic amuzant, nu este de joacă, e o realitate ceea ce se întâmplă.

Trebuie să învățăm cu toții cum să ne comportăm, cum să ne protejăm, ce măsuri de precauție să luăm pentru a fi bine.

coronavirusul ne poate face rău, coronavirusul există. Este deja printre noi, e un dușman invizibil, un dușman de care ne ferim greu”, a declarat Babu într-un interviu pentru presa locală.

Potrivit datelor oferite de Institutul Johns Hopkins, India se apropie de 1000 de cazuri confirmate cu coronavirus, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 25.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×