Mărturisirile lui Mihai Bobonete: “Mă bucur că trăiesc! Am fost foarte speriat înainte de operație”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/02/2019, 18:56
Mărturisirile lui Mihai Bobonete: “Mă bucur că trăiesc! Am fost foarte speriat înainte de operație”
Mihai Bobonete a vorbit despre operatia la care a fost supus

Celebrul comediant Mihai Bobonete, vedeta serialului ”Las Fierbinți”, difuzat de Pro Tv a trecut prin momente foarte grele! Actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale destul de complicată, în luna ianuarie a anului în curs.

Actorul a vorbit deschis despre exoeriența prin care a fost nevoit să treacă și a mărturisit că a fost foarte speriat. Mihai Bobonete a fost operat de urgență și a stat în spital mai multe zile după intervenția chirurgicală. Vedeta de la ProTV a suferit un pneumotorax masiv – o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic. Din fericire, medicii au reușit să îl pună pe picioare. Actorul a recunoscut însă că este recunoscător că a scăpat cu viață, iar recent a fost la radio unde le-a povestit oamenilor prin ce a trecut.

Mihai Bobonete s-a ținut de glume, după operație

Actorul și-a speriat fanii, la câtevca zile după intervenția chirurgicală, când a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apărea pe un pat de spital, cu o mască de oxigen. Fanii i-au cerut explicații imediat și s-au rugat în sănătatea lui.

Actorul Mihai Bobonete a fost prezent în emisiunea radio prezentată de Răzvan Exarhu la RockFm, vineri (1 februarie).

Mihai Bobonete și-a speriat fanii, dupa operatie cu o poza de la spital

”Mă bucur că trăiesc și că sunt aici….era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor…M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație. Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos…că sunt un om bun. Chestia asta, să ți-o spună un om care nu te cunoaște. El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine…Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, a povestit Mihai Bobonete la ”Morning Glory cu Răzvan Exarhu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×