Dani Oţil l-a vizitat în spital pe Mihai Bobonete: Un om cu plămânul în mână

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 18:19
Dani Oţil l-a vizitat în spital pe Mihai Bobonete: Un om cu plămânul în mână GALERIE FOTO
Mihai Bobonete a fost vizitat în spital de Dani Oțil

După ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate, Mihai Bobonete nu a fost lăsat la greu de colegii faimoși din televiziune. Unul dintre aceștia este nimeni altul decât Dani Oțil, unul dintre prietenii actorului, care a fost impresionat de faptul că acesta se află în spital și a trecut prin astfel de momente dificile.

Pneumotorax este boala care, după cum bine știți, l-a țintuit pe Mihai Bobonete la pat de câteva zile. Acesta este internat în spital și a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Actorul nu și-a lăsat fanii în suspans și le-a trimis poze de pe patul de spital, ba chiar le-a explicat cu lux de amănunte . ”Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort , atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină.  Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor!”, a scris Mihai Bobonete pe conturile sale de socializare.

Dani Oțil nu și-a lăsat prietenul la greu: l-a vizitat în spital pe Mihai Bobonete
Dani Oțil nu și-a lăsat prietenul la greu: l-a vizitat în spital pe Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, vizitat în spital de Dani Oțil

Unul dintre cei care au ales să nu îl lase la greu pe Mihai Bobonete este Dani Oțil. Matinalul l-a vizitat în spital pe prietenul său și le-a spus și fanilor care este starea acestuia… în modul caracteristic, desigur.

„Văru’ de la Giurgeni e BINE, chiar dacă două site-uri i-au pregătit pomana. Nu știu diagnostic, că nu mă pricep… dar dacă un om cu o țeavă în el şi cu un plămân în mână te face să razi cu lacrimi mai bine de un ceas… lucrurile sunt destul de clare. Mâine probabil doarme în patul lui”, a scris Dani Oțil în dreptul unei imagini în care apar el și Mihai Bobonete, în timpul vizitei din spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×