Cât a costat operația lui Mihai Bobonete! Suma pe care a plătit-o actorul

Claudiu Surmei   
în Instant Articles
23/01/2019, 11:25
Cât a costat operația lui Mihai Bobonete! Suma pe care a plătit-o actorul GALERIE FOTO
Operația lui Mihai Bobonete a costat aproximativ 6.000 de lei

Actorul Mihai Bobonete a fost operat recent în urma unui pneumotorax masiv și se simte mult mai bine și pregătit să revină pe platourile de filmare. Intervenția chirurgicală l-a costat pe „Bobiță” din „Las Fierbinți” aproximativ 6.000 de lei, dar fiecare bănuț a meritat, după cum o spune chiar actorul.

„E o zi minunată, credeţi-mă pe cuvânt, ştiu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineaţa şi nu mai simţeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simţeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură şi ieri, la 24 de ore de la intervenţie, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine, dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină”, a scris Mihai Bobonete, duminică, pe Facebook.

Fotografia postată de Mihai Bobonete din spital
Fotografia postată de Mihai Bobonete din spital

Operația lui Mihai Bobonete a costat aproximativ 6.000 de lei

Mihai Bobonete a fost operat la un spital privat din Capitală, iar intervenția chirurgicală ar fi costat aproximativ 6.000 de lei. În plus, actorul ar fi achitat 750 pentru fiecare noapte petrecută în spital. „Vine doctorul Orghidan doar pentru intervenții, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, dacă este cazul, se achită spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o cameră dublă, pe noapte”, au declarat surse pentru bugetul.ro.

„Am suferit un Pneumotorax masiv şi din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris şi Bruxelles, unde urma să am spectacole în weekendul viitor. Îmi pare rău, dar Florin Lazăr, organizatorul, împreună cu Văncică, sunt convins că vor lua cea mai bună decizie în ceea ce vă priveşte şi ne priveşte. Mă simt recunoscător lui Dumnezeu şi întregului personal medical Med Life”, a mai scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×