Mărturisiri tulburătoare ale unei paciente cu coronavirus: ”Dacă vreți să vă asumați vreun risc, uitați-vă la mine”. VIDEO

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 14:18
Mărturisiri tulburătoare ale unei paciente cu coronavirus: ”Dacă vreți să vă asumați vreun risc, uitați-vă la mine”. VIDEO
O pacientă în vârstă de 39 internată la terapie intensivă în Marea Britanie a făcut câteva mărturisiri tulburătoare în legătură cu simptomele provocate de noul tip de coronavirus

O pacientă în vârstă de 39 internată la terapie intensivă în Marea Britanie a făcut câteva mărturisiri tulburătoare în legătură cu simptomele provocate de noul tip de coronavirus.

Mărturisiri tulburătoare ale unei paciente cu coronavirus

Internată la secția de terapie intensivă a spitalului Hillington, pacienta Tara Jane Langston face câteva mărturisiri cutremurătoare despre situația prin care trece de când a fost depistată pozitiv la coronavirus.

”Dacă cineva se gândește să-și asume vreun risc, aruncă o privire asupra mea… Pentru că dacă va fi într-adevăr rău, atunci vei ajunge aici”, și-a început Tara Jane Langston mesajul video, dar care a fost întrerupt de mai multe ori din cauza acceselor de tuse.

Conform Libertatea, pacienta a spus că în momentul în care respiră este ca și cum ar ”avea un pahar în plămâni”. Filmulețul ajuns pe rețelele de socializare a devenit viral în doar câteva ore. Femeia le cere oamenilor să renunțe la țigări și să respecte măsurile de prevenție, pentru că în caz contrar vor ajunge la spital.

MISERICÓRDIA!.!.!. E ainda idiotas falando que é apenas uma gripe forte … bando de retardado .!!.!.

Posted by Luis Gustavo Moretti on Wednesday, March 18, 2020

Marea Britanie a înregistrat 178 de decese din cauza coronavirusului

Tara Jane Langston a ajuns la spital în urmă cu câteva zile pentru că simțea o durere puternică la cap. Însă, medicii au decis să-i facă un test pentru infecția cu coronavirus. După câteva ore de așteptare rezultatul a arătat că femeia era infectată cu COVID-19. După câteva zile de tratamen, starea pacientei s-a îmbunătățit și a fost mutată de la terapie intensivă.

Printre persoanele testate pozitiv cu noul agent patogen descoperit în China se numără și Mandy Charlton, o mamă de 46 de ani, internată în cursul zilei de vineri, 13 martie, într-un spital din Newcastle.

De atunci, femeia trece printr-un adevărat calvar și s-a hotărât să povestească totul într-un interviu, în speranța că mărturia sa va fi de ajutor pentru a înțelege mai bine simptomele acestui virus care a îngrozit întreaga lume.

În acest moment, în Marea Britanie sunt 4.014 cazuri confirmate cu coronavirus și 178 de persoane decedate, dar bilanțul tinde să capete proporții pe zi ce trece. Din totalul bolnavilor, un număr de 67 de pacienți au fost vindecați.

Autorităţile sanitare din Marea Britanie se aşteaptă la explozia numărului de cazuri de coronavirus începând de la jumătatea lunii aprilie. Astfel, inginerii din UK ar putea fi obligaţi de către autorităţi să construiască ventilatoare mecanice cu ajutorul cărora pacienţii în stare gravă vor putea fi menţinuţi în viaţă. Autorităţile sanitare vor ca aceştia să construiască încă 4000 de ventilatoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×