Marius Budăi, făcut cu ou și cu oțet în direct! ” Să vă fie rușine, domnule Budăi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 19:46
Marius Budăi, făcut cu ou și cu oțet în direct! ” Să vă fie rușine, domnule Budăi”
Marius Budăi, făcut cu ou și cu oțet în direct. Sursa foto: aktual24.ro

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a fost făcut cu ou și cu oțet de Dumitru Pelican, directorul Agenției Naționale de Ocuparea Forței de Muncă!

Marius Budăi, făcut cu ou și cu oțet în direct

Cei doi s-au contrat în direct, la România TV, iar Dumitru Pelican și-a ieșit din fire, după ce a fost întrerupt de social-democratul Marius Budăi, care era prezent prin telefon la emisiunea respectivă!

”Vă rog să mă lăsați să vorbesc, domnule Budăi! Acum le știți pe toate și vorbiți mult. Când erați ministru, nu mai vorbeați! Ați învățat de toate, că ați fost șofer până la vârsta de 35 de ani!

”Nu v-ați asumat nimic! Rușine să vă fie, domnule Budăi!”

Ați fost ministru și nu ați făcut nimic! Nu v-ați asumat nimic! Rușine să vă fie, domnule Budăi! Nu mă faceți să vorbesc mai multe, domnule Budăi”, a strigat Dumitru Pelican, în direct la România TV.

Dumitru Pelican a spus că era supărat pe fostul ministru deoarece i-a prezentat mai multe nereguli, iar dânsul nu a spus nimic și nici nu a făcut nimic.

”De unde știți ce am făcut eu până la vârsta de 35 de ani, domnule Pelican? Domnul Pelican să facă publice neregulile semnalate.

Poate este supărat pe mine pentru că nu am intervenit în scandalul dintre dânsul și directorul ANOFM”, a replicat Marius Budăi, fost ministru al Muncii din Guvernul Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×