Antonia, supărată-foc. Cineva i-a stricat zen-ul: „Lumea nu se bucură dacă strălucești”

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/12/2019, 16:43
Antonia, supărată-foc. Cineva i-a stricat zen-ul: „Lumea nu se bucură dacă strălucești”
Antonia, mesaj ciudat pe contul ei de Instagram. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Antonia, apreciată, dar și criticată de internauți, a luat foc recent pe o rețea de socializare. Artista cunoscută pentru super-hit-uri precum „Marabou” sau „Hurricane” a scris un text care le-a dat de gândit celor care o urmăresc pe Instagram.

Antonia, supărată, dar pe cine?

„Lumea nu se bucură dacă străluceşti”, este mesajul cu care Antonia și-a lăsat fanii în beznă.

Cântăreața care se iubește cu Alex Velea, cu care are doi băieți minunați, s-a obișnuit cu succesul încă de la vârsta de 16 ani când a apărut într-un videoclip muzical al unui artist internațional.

Viața ei e complet diferită de când s-a cuplat cu Alex Velea

În ultima vreme, pe lângă concerte și apariții publice, Antonia Iacobescu a trebuit să facă față și rolului de mamă, unul care i se potrivește de minune, având deja trei copii: o fetiță cu Vincenzo Castellano, fostul soț, și doi băieței, Akim și Dominic, cu Alex Velea.

Velea și iubita lui au vorbit despre viața lor, despre cum se împart între carieră și familie și mai ales cum s-au cunoscut.

„Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț”, a declarat Velea pentru viva.ro.

„La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a mai spus autorul hit-ului „Minim doi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×