Marius Budăi e în doliu! Tatăl fostului ministru al Muncii a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 12:10
Marius Budăi e în doliu! Tatăl fostului ministru al Muncii a murit
Marius Budăi este în doliu după moartea tatălui său. Sursa foto: hepta.ro

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, este în doliu după moartea tatălui său, Viorel Budăi, anunță Organizația Județeană a Partidului Social Democrat. Într-un comunicat dat publicității recent, colegii săi din cadrul filialei Botoșani își exprimă regretul la aflarea acestei vești triste și transmit, totodată, condoleanțe familiei deputatului.

PSD Botoșani, mesaj emoționant pentru Marius Budăi, după ce tatăl acestuia s-a stins din viață

Suntem cu gândul și cu sufletul alături de colegul noastru, domnul deputat Marius Budăi, în aceste momente de grea încercare provocate de trecerea în neființă a tatălui, Viorel Budăi, în vârstă de 71 ani.

Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Organizației Județene PSD Botoșani.

Ce studii are la bază Marius Budăi. Fostul ministru al Muncii se bucură de venituri uriașe

De profesie economist, Marius Budăi a lucrat printre altele, în administrație, în zona de asistență socială și pensii. Deputatul PSD se află la primul mandat în Parlamentul României. În ceea ce privește studiile preuniversitare, a absolvit Liceul Mihai Eminescu din Botoșani, urmând apoi și cursurile unui colegiu economic.

Ulterior, în anul 2008, acesta a absolvit Facultatea de Finanțe și Bănci din cadrul Universității Spiru Haret.

De asemenea, în perioada 2008-2010 a urmat cursurile unui master  în managementul financiar-contabil al administraţiei publice, în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior.

În ciuda faptului că este o prezență relativ nouă pe scena politică din țara noastră, Marius Budăi se poate lăuda cu o avere demnă de invidiat. Fostul ministru al Muncii deține un teren de 464 de metri pătrați, împreună cu soția sa, prin programul Prima Casă.

Creditul este în valoare de 302.470 de lei și este scadent în 2038. Totodată, pe numele său este trecut un apartament pe care l-a moștenit, în valoare de 149.820 de lei. Acestora li se adaugă economii de 10.798 de lei într-un cont și un credit de 87.700 de lei, scadent în 2020.

La capitolul autoturisme, deputatul nu se poate lăuda cu achiziții sonore, având o Dacie 1310 din 1996, un BMW X3 din 2004 și un Renault Megane din 2004. În 2017, acesta a încasat un salariu de 87.324 de lei pentru funcția pe care o deține în Parlament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×