Marius Budăi, anunț ferm despre pensiile și salariile românilor! „Am văzut și declarații că 400.000 de bugetari ar trebui să plece acasă”

Alex Năstase  
înStiri mondene
07/10/2019, 08:39
Marius Budăi, anunț ferm despre pensiile și salariile românilor! „Am văzut și declarații că 400.000 de bugetari ar trebui să plece acasă”GALERIE FOTO
Budăi îi asigură pe pensionari că sunt bani. Sursa foto - facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi a făcut un anunț ferm despre pensiile și salariile românilor! Acesta nu a ezitat și a comentat și afirmațiile făcute de opoziție. ”Deoarece nu au vrut să își mai asume singuri calea austerității, au găsit pe altcineva, dar în continuare declarațiile lor sunt în sensul austerității, în sensul că se mai gândesc dacă implementează în continuare legea salarizării, începând cu 1 ianuarie 2020.

Marius Budăi, anunț ferm despre pensiile și salariile românilor!

Dacă acordă așa cum am spus, pentru profesori, de la 1 septembrie 2020, nivelul de salarizare pentru 2022 și dacă în continuare ei vor mai implementa sau nu legea pensiilor. Am văzut și declarații că 400.000 de bugetari ar trebui să plece acasă, fără nicio gândire despre câți din ei sunt medici, câți sunt profesori, pompieri, jandarmi și așa mai departe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eu cred că această logică a austerității nu are ce căuta în România, am trecut în perioada anilor 2009-2010 prin ea când tot ceea ce a însemnat criză economică s-a decontat pe populație și nu așa trebuie să se întâmple. Clar este următorul lucru: că noi, în Ordonanța 114, am cuprins această majorare de valoare de punct de pensie astfel că, la întocmirea bugetului pe anul în curs, am avut bază legală, suntem acoperiți în ceea ce ține de pensii.

Marius Budăi, anunț ferm despre pensiile și salariile românilor! Pensii
Pensionarii se tem că vor urma tăieri. Sursa foto – facebook

Budăi, asigurări pentru pensionari și salariați

Pe scurt, sunt bani de pensii, sunt bani de salarii și vreau să le spun tuturor că, atâta timp cât Partidul Social Democrat va fi la guvernare, cei 400.000 de bugetari care au fost luați în vizor de colegii din opoziție nu vor avea nicio problemă. Sigur că analiza pe eficiența fiecărui angajat trebuie să fie continuă”, a precizat ministrul Muncii, Marius Budăi, în direct la România TV

Reacția ministrului vine după ce liberalii au precizat că în acest moment aparatul bugetar este încărcat cu peste 400 de mii de locuri de muncă în plus. Toți aceștia ar urma să-și piardă joburile pe criteriul performanței.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×