Marius, băiețelul dispărut dintr-un sat din Vrancea, găsit mort! A fost ucis de prietenul lui

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 11:32
Marius, băiețelul dispărut dintr-un sat din Vrancea, găsit mort! A fost ucis de prietenul lui GALERIE FOTO
Marius a fost aruncat într-un lac din care nu a mai putut să iasă. Sursa foto - Monitorul de Vrancea

Marius, băiețelul în vârstă de 9 ani care dispărut dintr-un sat din Vrancea, a fost găsit mort după 7 zile de căutări. Între timp, polițiștii au reușit să-l prindă și pe criminal. Vorbim de un prieten bun al victimei, un adolescent de 15 ani care și-a recunoscut în cele din urmă fapta.

Marius, băiețelul dispărut dintr-un sat din Vrancea, găsit mort!

Oamenii legii au descoperit că Marius a plecat duminica trecută de acasă, din comuna Urechești, acolo unde locuia alături de familia lui. Acesta avea să fie găsit decedat abia joi seara, într-o baltă la Oreavu, comuna Gugeşti

Din anchetă a rezultat că fapta ar fi fost comisă în după-amiaza zilei de 22 martie, dată la care copilul a şi plecat de la domiciliul său. Potrivit informaţiilor obţinute de la anchetatori, cei doi băieţi, care erau prieteni de aproximativ un an, au stabilit să se întâlnească în ziua respectivă.

A fost ucis de prietenul lui

După ce s-au văzut, cei doi au plecat împreună către Oreavu. Când au ajuns în apropierea bălții în care a şi fost găsit decedat copilul, adolescentul i-a cerut acestuia telefonul.

Din păcate, la puțin timp aparatul s-a blocat, drept pentru care micuţul s-ar fi supărat şi l-ar fi trântit pe prietenul lui. Între ei a izbucnit o ceartă serioasă, una în care băiatul cel mai mare a lovit victima cu pumnii peste corp şi faţă.

Conform explicațiilor, cei doi au aruncat și cu pietre unul în celălalt, una dintre acestea nimerindu-l pe cel mic în cap. După loviturile aplicate, inculpatul şi-a împins prietenul în apă. Victima nu a mai putut să iasă la suprafață și s-a înecat.

Vinovatul nu a ezitat și a luat telefonul  după care a plecat, fără să anunţe pe cineva despre cele petrecute şi fără să-şi ajute victima.

A stat liniştit câteva zile până când trupul neînsufleţit al copilului de 9 ani a fost găsit. În cele din urmă, după ce a fost audiat inculpatul și-a recunoscut vina și a fost reținut.

„A fost dispusă reţinerea minorului pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt”, a declarat procurorul Săndica Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×