Mario Iorgulescu, pus sub acuzare în dosarul accidentului rutier

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 16:54
Mario Iorgulescu, pus sub acuzare în dosarul accidentului rutier
Mario Iorgulescu pus sub acuzare în dosarul accidentului rutier. Sursa foto: antena1.ro

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost pus oficial sub acuzare. Tânărul se află în afara oricărui pericol și începe să se recupereze într-o clinică privată din Italia, acolo unde tatăl său l-a transferat după accidentul rutier pe care l-a provocat.

Mario Iorgulescu, pus sub acuzare în dosarul accidentului rutier

Se pare că procurorii italieni i-au adus la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că a fost pus sub acuzare în dosarul accidentului de pe Șoseaua Chitilei din București în urma căruia un bărbat de 24 de ani și-a pierdut viața pe loc.

Sunt trei variante prin care Mario Iorgulescu poate povesti procurorilor exact ce s-a petrecut în noaptea când a provocat accidentul soldat cu o victimă. Acesta fie va fi audiat prin comisie rogatorie, fie procurorii români se duc în Italia și îl audiază pe Mario Iorgulescu sau, dacă starea de sănătate a acestuia permite asta, Mario Iorgulescu va veni în fața procurorilor din România pentru a fi audiat.

Mario Iorgulescu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor atunci când a provocat accidentul rutier

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Aflat la volanul unui autoturism Aston Martin, el a pierdut controlul volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 24 ani, care a murit pe loc.

Parchetul a anunțat că Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină înainte de a provoca accidentul. O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×