Mario Iorgulescu i-a lăsat mască pe anchetatori! Refuz ferm al fiului președintelui LPF

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 12:21
Mario Iorgulescu i-a lăsat mască pe anchetatori! Refuz ferm al fiului președintelui LPF GALERIE FOTO
Mario Iorgulescu refuză să vorbească. Sursa foto - facebook

Mario Iorgulescu i-a lăsat mască pe anchetatori!  Fiul președintelui LPF continuă să tacă, deși au trecut 3 luni de la accidentul pe care l-a produs și în urmă căruia și-a pierdut viața un tânăr de numai 24 de ani.

Mario Iorgulescu i-a lăsat mască pe anchetatori!

Vă readucem aminte că băiatul lui Gino Iorgulescu era băut și drogat în momentul producerii accidentului. Mai exact, aflat la volanul unui autoturism Aston Martin, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța.

Acesta a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 24 ani, care a murit pe loc. Parchetul a anunțat că Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Refuz ferm al fiului președintelui LPF

De asemenea, tânărul consumase cocaină înainte de a provoca accidentul. O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat. Cu toate acestea, Mario Iorgulescu a refuzat să dea vreo declarație spre stupoarea polițiștilor veniți să discute cu el.

În ciuda faptului că a fost căutat de procurori, tânărul nu vrea să vorbească. Nu a făcut-o nici pentru anchetatorii români, dar nici pentru polițiștii italieni, țară în care se află la tratament.

Deocamdată se știe că Mario Iorgulescu se află în afara oricărui pericol și începe să se recupereze într-o clinică privată din Italia. A fost dus acolo de părinții lui la scurt timp după accidentul rutier pe care l-a provocat.

Conform presei locale, procurorii italieni i-au adus la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că a fost pus sub acuzare în dosarul accidentului de pe Șoseaua Chitilei din București.

În acest moment ar fi trei variante prin care Mario Iorgulescu poate povesti procurorilor exact ce s-a petrecut în noaptea evenimentului rutier.

Acesta ar putea fi audiat prin comisie rogatorie, fie procurorii români se reîntorc în Italia și discută cu Mario Iorgulescu sau, dacă starea de sănătate a acestuia permite,  să ajungă în fața procurorilor din România pentru a fi audiat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×