Familia lui Dani Vicol îi cere demisia lui Gino Iorgulescu de la LPF, după accidentul lui Mario Iorgulescu

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 09:52
Familia lui Dani Vicol îi cere demisia lui Gino Iorgulescu de la LPF, după accidentul lui Mario Iorgulescu
Familia lui Dani Vicol nu va accepta niciun ban de la Gino Iorgulescu pentru că vor să se facă dreptate. Sursa foto: cancan.ro

Dumitru Dragomir a propus ca președintele Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu să le plătească celor doi copii rămași orfani de tată câte 500.000 de euro. Este vorba de copiii lui Dani Vicol (24 de ani) care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, dar familia victimei a răbufnit și spune că nu este de acord cu așa ceva.

Familia lui Dani Vicol nu vrea să audă de niciun ban, vrea dreptate

Cel mai mare dușman al lui Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir a vorbit despre accidentul tragic în care și-a pierdut viața Dani Vicol, tată a doi copii. Fostul președinte al LPF i-a propus actualului președinte LPF Gino Iorgulescu să pregătească două cecuri cu 500.000 de euro fiecare dintre copiii victimei accidentului produs de Mario Iorgulescu la începutul lunii septembrie.

Vali Guțu, unchiul lui Dani Vicol a răbufnit într-o intervenție la Radio Sport 1 și a declarat că nu vrea să audă de așa ceva. Unchiul victimei a făcut o criză de nervi când a auzit de banii care ar urma să închidă cazul lui Mario Iorgulescu. În plus, familia lui Dani Vicol îi cere lui Gino demisia din funcția pe care o ocupă. „Noi, familia lui Daniel, cerem acum demisia de onoare a lui Gino de la LPF. Ce autoritate mai poate avea el dacă nu a ştiut să-şi conducă propriul fiu? Cum poate conduce 14 cluburi? După crimă, gestul de onoare ar fi fost demisia! Sau aşteaptă o nouă licitaţie a drepturilor TV, să mai facă rost de 3 milioane de euro?”, a spus Vali Guțu, potrivit adevarul.ro.

Familia victimei nu va accepta niciun ban de la Gino Iorgulescu
Mario Iorgulescu se recuperează la o clinică din străinătate. Familia lui Dani Vicol așteaptă să se facă dreptate. Sursa foto: a1.ro

Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei, în urmă căruia și-a pierdut viața Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost internat la un spital din Capitală unde a stat timp de câteva săptămâni în comă, iar apoi familia a reușit să îl transfere la o clinică din Milano. Mario Iorgulescu a ieșit din comă și autoritățile din țara noastră așteaptă să vină acasă unde va fi acuzat pentru fapta comisă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×