Marian Godină, reacție virală după ce a văzut clipul dedicat Centenarului! Guvernul României a semnat pentru asta

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 12:34
Marian Godină, reacție virală după ce a văzut clipul dedicat Centenarului! Guvernul României a semnat pentru asta
Marian Godină, reacție virală după ce a văzut clipul dedicat Centenarului! Guvernul României a semnat pentru asta

Marian Godină a avut o reacție acidă după ce a văzut clipul dedicat Centenarului. Ce l-a scos din minți pe polițistul Marian Godină? Ei bine, o greșeală gramaticală a reușit să-l scoată din pepeni pe Godină. „La mulți ani România” – a fost mesajul dedicat Centenarului din clipul vizionat de către polițist.

Lipsa virgulei dintre ani și România a reușit să-l mâgnească pe Marian, care i-a făcut agramați pe cei care au scris. Mesajul transmis de către Godină după ce a observa greseala a devenit viral în mediu virtual. Foarte mulți oameni îl susțin pe polițist și i-au scris zeci de mesaje de încurajare.

Marian Godină a reacționat după vizionarea clipului dedicat Centenarului

Polițistul Marian Godină a reacționat după ce a vizionat clipul video dedicat Centenarului. Pe 1 Decembrie, România sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire de la 1918. Godină a scris un mesaj pentru cei care au greșit mesajul și le-a transmis următoarele:

„Am comandat odată un tort pentru cineva și când m-am dus să-l ridic, am observat, scrisă cu ceva glazură, urarea „La mulți ani Daniel”.

M-am enervat instantaneu, fiind o fire cu mult mai critică decât ar trebui și mai ales că dădusem o grămadă de bani pe tort. Cu toate astea, pentru a nu o jigni pe doamna cofetar, i-am spus că cine a făcut tortul a uitat să pună virgula. Mi-a zis că ea l-a făcut, apoi s-a uitat la el și, după vreo zece secunde de nedumerire, a zis că rezolvă imediat. S-a dus în spatele cofetăriei, s-a întors bucuroasă cu o bomboană, s-a uitat mândră spre mine și a „montat” virgula pe tort.

Mi-a zis să nu cumva să cred că nu știe să scrie, se întâmplase doar să uite. I-am zis că nu cred că nu știe să scrie, sunt chiar convins de asta. Apoi am luat bomboana dintre „mulți” și „ani” și am pus-o înainte de „Daniel”. Am luat tortul și am plecat fără să-i mai zic nimic doamnei. Mă gândeam apoi în mașină că am fost cam rău cu ea că i-am zis că sunt convins că nu știe să scrie. Îmi venea să mă întorc și să-i spun că-mi pare rău. Săraca doamnă, ce mare lucru că nu a pus o virgulă?

Pentru a-mi trece mila și a nu mă întoarce, m-am gândit apoi că plătisem o sumă destul de mare pentru un serviciu, respectiv să-mi facă un tort pentru ziua cuiva pe nume Daniel și să scrie urarea pe tort. Pentru asta nu trebuia să știe să scrie, ar fi putut învăța urarea ca pe un desen și să știe că între „La mulți ani” și sărbătorit se pune acolo o bombonică. Trebuia doar să-și facă bine treaba pentru care o plătisem.

Acum, văzând clipul realizat de Guvernul României, clip din care e captura de mai jos, mi s-a făcut iarăși milă că m-am luat de tanti de la cofetărie. Săraca…”, a scris Marian Godină pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×