Marian Godină, la cafea alături de Moise Guran. După protestele de luni seară, cei doi au ieșit împreună

Nicoleta C   
în Stiri mondene
15/08/2018, 13:28
Marian Godină, la cafea alături de Moise Guran. După protestele de luni seară, cei doi au ieșit împreună GALERIE FOTO
Marian Godină, surprins alături de Moise Guran.

Polițistul Marian Godină a fost surprins luni seară, în jurul orei 22, la o cafenea, alături de realizatorul Moise Guran. Cei doi erau însoțiți de soțiile lor, care erau și ele implicate în discuțiile acestora. Se pare că prietenia dintre polițistul Marian Godină și Moise Guran este strânsă datorită faptului că realizatorul de televiziune a postat un mesaj pentru polițist, pentru a-i onora munca, în ceea ce privește  cartea  scrisă de acesta, ”Flash-uri din sens opus”.

Jurnalistul l-a catalogat drept un polițist foarte bun. ”Un polițist adevărat, fără girofar și, uneori, chiar și fără caschetă”, a spus Moise Guran în cadrul unei emisiuni. După protestul de luni seară, întălnirea celor doi, la cafeneaua din zona Victoriei, a fost de bun augur. Pentru polițist a fost o perioadă zbuciumată din cauza faptului că acesta a fost jignit pe rețetele de socializare, după ce a criticat Jandarmeria Română.

Marian Godină, la cafea alături de Moise Guran.
Politistul Maria Godina, devenit celebru dupa ce a postat mai multe texte pe Facebook, si-a lansat, in 2016, cartea „Flash-uri din sens opus”

Marian Godină, părere despre intervenția Jandarmeria Română la protest

Cu o zi după protestul Diaspora, de luni seară, 13 august, marți, polițistul a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care a criticat intervenția jandarmilor din Piața Victoriei. Acesta a blamat în special comportamentul unor jandarmi, negeneralizând. ”Am lăudat Jandarmeria Română de mai multe ori. Ba chiar am îndemnat oamenii să dea like paginii lor, iar când s-a întâmplat asta, pagina lor a crescut într-o zi cu câteva mii de aprecieri. Am scris de multe ori în apărarea lor, știind clar că multe din criticile adresate mi le voi lua eu, dar nu mi-a păsat pentru că nu scriam decât exact ce gândeam.” Totodată, polițistul nu a universalizat, ba chiar a precizat că mulți sunt cu ”capul pe umeri”.

”Vorbesc acum de unii, nu de toți, pentru că, prin natura meseriei, cunosc foarte mulți jandarmi și mulți sunt cu capul pe umeri.” De asemenea, acesta a mai subliniat și faptul că înțelege reacția poporului român de a se aduna în stradă pentru a-și expune liber părerea despre guvernul României. ”Dar vă înțeleg, salariul pe care îl aveți la stat și pentru care executați orice vi se spune nu l-ați putea câștiga în veci în mediul privat din România. E lesne de înțeles de ce. Pentru banii ăia ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz.”

Marian Godină, declarație de avere Ultima declarație de avere a polițistului se referea la veniturile din anul 2016. Acesta a încasat 302.875 de lei de la editură, după publicarea carții scrise de el, adică aproximativ 65.000 de euro. Ttotodată, ca polițist acesta a câștigat 31.000 de lei/ 6.800 euro pe an. De altfel, în declarația sa de avere apare și o casă în Brațov, cu un teren aferent de 480 de metri pătrați, primit prin donație.
El se descrie simplu:”Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci cînd mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce am făcut.”

Marian Godină, declarație de avere

Ultima declarație de avere a polițistului se referea la veniturile din anul 2016. Acesta a încasat 302.875 de lei de la editură, după publicarea carții scrise de el, adică aproximativ 65.000 de euro. Ttotodată, ca polițist acesta a câștigat 31.000 de lei/ 6.800 euro pe an. De altfel, în declarația sa de avere apare și o casă în Brațov, cu un teren aferent de 480 de metri pătrați, primit prin donație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×