Marian Godină a primit amenințări de la colegii jandarmi! Ce răspuns le-a dat!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
14/08/2018, 14:19
Marian Godină a primit amenințări de la colegii jandarmi! Ce răspuns le-a dat!
Marian Godina a fost amenintat de jandarmi

Celebrul polițist Marian Godină a fost amenințat de jandarmi și nu numai, după ce a decis să-i critice pe cei care au dat cu gaz excesiv la protestul din Piața Victoriei! Godină a primit multe mesaje urâte pe Facebook, atât în privat, cât și mesaje publice. Aprig la tastatură, așa cum îl știm, acesta nu a stat cu mâna în sân și i-a făcut cu ou și cu oțet pe colegii săi de la Ministerul de Interne!

”Am lăudat Jandarmeria Română de multe ori. Ba chiar am îndemnat oamenii să dea like paginii lor, iar când s-a întâmplat asta, pagina lor a crescut într-o zi cu câteva mii de aprecieri. Am scris de multe ori în apărarea lor, știind clar că multe din criticile adresate lor mi le voi lua eu, dar nu mi-a păsat pentru că nu scriam decât exact ce gândeam eu. Nu îi consider datori pentru asta, nu m-au pus ei să îi laud și nu așteptam mulțumiri. I-am criticat apoi o dată. Pfffoaaaai!!! De la comentarii scrise într-o limbă română stricată presărate cu multe înjurături, la mesaje private cu amenințări. Zeci de review-uri cu înjurături. Vorbesc acum de unii, nu de toți, pentru că, prin natura meseriei, cunosc foarte mulți jandarmi și mulți sunt cu capul pe umeri. Mă gândesc acum la aceia de care vorbeam mai sus, ăia de mă înjură exact ca huliganii din galerii. Dacă așa au reacționat ei la o simplă părere contrară, având la dispoziție internet și tastatură, îmi pot închipui ușor cum reacționează în condiții de stres și cu adrenalină când, în loc de net și tastatură, au la ei bastoane și gaze. Hai băieți, băgați comentarii d-alea faine și umpleți-mi pagina cu recenzii negative, măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin, că la ordine ați sta și în cap dacă vi s-ar cere. Dar vă înțeleg, salariul pe care îl aveți la stat și pentru care executați orice vi se spune nu l-ați putea câștiga în veci în mediul privat din România. E lesne de înțeles de ce. Pentru banii ăia ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz”, a fost mesajul lui Marian Godină, după ce a primit mesaje amenințătoare de la jandarmi.

Citește și Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a plecat pe picioarele ei! Avem dovada! 

Citește și Bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței bătută de protestatari a fost reținut! Ce se întâmplă cu arma! 

Fostul polițist de la rutieră Marian Godină, amenințat de jandarmi pe Facebook

Spre surprinderea tuturor, Marian Godină a decis să nu mai fie polițist la Rutieră, pentru că notorietatea de care se bucură îl putea împiedica să fie sever cu cei care încalcă legea. Fostul agent a explicat în cadrul unui interviu acest aspect. “Care e primul cuvât care îţi vine în minte când spui rutieră? Amendă. Eşti poliţist şi opreşti oamenii în trafic, iar întâlnirea se poate termina cu o amendă. Iar când cel căruia îi ceri actele şi îi întocmeşti procesul verbal începe să îţi spună că ţi-a cumpărat cartea, că este fanul tău pe Facebook, că îşi imagina că eşti un om mai bun şi aşa mai departe, lucrurile devin ciudate. Sau opreau oameni sa ne facem selfie-uri. Or, eu eram la muncă. Cumva lucrurile nu mai erau corecte, nici faţă de mine, nici faţă de colegi. Şi mai e ceva, după zece ani de rutieră, parcă vine vremea să încerci şi alte misiuni”, a declarat Marian Godină, potrivit life.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×