Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a plecat pe picioarele ei! Avem dovada!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/08/2018, 15:09
Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a plecat pe picioarele ei! Avem dovada! GALERIE FOTO
Jandarmerita batuta in Piata Victoriei a plecat pe picioarele ei

Jandarmerița bătută de protestatari în Piața Victoriei a fost fotografiată de presă, la scurt timp după ce a fost salvată de furia mulțimii, mergând pe picioarele ei. Chiar dacă Jandarmeria a emis un comunicat în care anunța o posibilă ruptură de coloană și o eventuală paralizie a tinerei agresate, jurnaliștii au fotografiat-o la scurt timp după incidente mergând pe propriile ei picioare, flancată de doi colegi din Jandarmerie.

”Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a declarat, sâmbătă dimineață, lt. col. Marius Militaru, șeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei Române, despre jandarmerița bătută de huligani în timpul protestului de vineri.

Citește și Bărbatul îmbrăcat în alb care a coordonat jandarmii din Piața Victoriei a fost deconspirat! 

Citește și Incidente violente la mitingul anti-PSD! Dacul s-a încăierat cu jandarmii, după ce a avut o criză…mistică 

Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a plecat pe picioarele ei spre spital

Jurnaliștii de la  Libertatea au surprins, însă, momentul exact în care Ștefania era ajutată de colegi să iasă din zona unde erau luptele cu protestatarii. Tânăra merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi și protejată cu un scut, iar când ies din mulțime, le spune: ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus??”. Filmarea a fost făcută la ora 23:14.

Ștefania a fost bătută în jurul orei 23:00 de un grup de huligani infiltrat în mulțime. La scurt timp după incident, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia jandarmerița ar fi suspectă de fractură la coloana cervicală!

Prin declarația sa de sâmbătă dimineață, Militaru practic confirmase aceste informații. Surpriză însă! La scurt timp, datele au fost infirmate chiar de Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care o vizitase la spital pe femeie. O imagine postată pe Facebook de medicul Vasi Rădulescu demonstrează, de asemenea, că reprezentanții Jandarmeriei au exagerat atunci când au vorbit despre așa-zisa stare gravă a femeii.

Faptul că jandarmerița nu se află în pericolul de a paraliza s-a putut vedea cu ochiul liber atunci când a fost vizitată la spital de Carmen Dan. Ministrul internelor i-a vizitat  la spital pe jandarmii răniți în ciocnirile cu manifestanții la protestele de vineri din Piața Victoriei, inclusiv pe jandarmerita agresată în Piața Victoriei, care a plecat pe picioarele ei.

Carmen Dan le-a spus jurnaliștilor că a ținut să vină să îi vadă pe cei trei jandarmi internați la Spitalul Floreasca, precizând că toți ”sunt bine”. ”Am dorit să stau eu de vorbă, personal, cu cei trei colegi: cu Ștefania, Cristi și Marius. Veștile sunt îmbucurătoare: băieții se vor externa mâine, Stefania este puternică, încrezătoare și este bine, nu sunt in momentul acesta motive de îngrijorare. Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar, repet, starea ei este foarte bună. A vorbit în această dimineață și cu un psiholog, ceea ce mă bucură”, a spus Carmen Dan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×