Incidente violente la mitingul anti-PSD! Dacul s-a încăierat cu jandarmii, după ce a avut o criză…mistică

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/08/2018, 15:34
Incidente violente la mitingul anti-PSD! Dacul s-a încăierat cu jandarmii, după ce a avut o criză…mistică
Incidente violente la mitingul anti-PSD

Incidente violente la mitingul organizat de diasporă împotriva PSD! Totul a început în jurul orei 14:00, când omul omniprezent la mitingurile din Piața Victoriei, cel cunoscut drept dacul, a suferit o criză, ori a intrat într-un fel de transă! Acesta s-a aruncat pe asfalt și a lăsat martorilor impresia că se filmează o secvență din filmele de groază, când omul devine un simplu vas pentru forțele răului. Vezi AICI toate detaliile protestului anti-PSD!

Dacul a intrat într-o formă de delir, vorbind în termeni mistici și tăvălindu-se pe jos. „A inceput sa se inchine, asa, din senin… Si apoi s-a aruncat pe burta, pe jos.De mai multe ori. Bolborosea ceva … mistic!”, poveșteste un martor. Jandarmii l-au cules pe dac de pe jos și l-au dus inițial la umbră, unde au analizat dacă este caz tipic pentru SMURD sau caz clasic de dubă.

Incidentele violente de la mitingul anti-PSD au fost înăbușite de jandarmi

Nu se știe pe ce cale a luat-o, însă cert este că dacul nostru a dispărut din peisaj. Un alt cetățean a incercat sa suplineasca lipsa dacului, dar a fost oprit inca de la intrarea in piata Victoriei. Omul avea lanțuri legate de picioare și parea, conform spuselor unui jandarm, „mai mult un pericol pentru el insusi decât pentru ceilalți”.

Cert este că mulțimea a reacționat violent la îndepărtarea celor doi protestatari. Oamenii au încercat să-i atace pe jandarmi, însă s-au calmatb repede, când forțele de ordine s-au îndreptat amenințător către ei. Acum piața scandează injurii la adresa Jandarmeriei, pentru ca l-au indepărtat pe dac cât și pe omul cu lanțuri la picioare.

Piața Victoriei din Capitală se umple încet, încet! Românii din diaspora au început să-și facă apariția încă de aseară, pentru mega-mitingul anti-PSD anunțat pe toate căile media! Unii au ajuns deja în București, alții sunt încă în drum spre Capitală. Jandarmeria i-a avertizat deja pe protestatarii care urmează să sosească în Piață că nu va tolera insubordonarea civică și acțiunile violente!

Diaspora, întâmpinată cu pâine și sare la Sibiu, ”zonă liberă de corupție”

În drum spre Capitală, românii din afara țării, care se pregătesc pentru mitingul anti-PSD, s-au oprit joi seară în Piteşti. Alături de localnici au scandat mai bine de o oră, înarmaţi cu steaguri şi vuvuzele: “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!”, “Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”

Zeci de oameni s-au întâlnit şi pe autostradă, lângă Timişoara, ca să vină împreună în Bucureşti. Cei mai mulţi sunt români care locuiesc în străinătate. “Uniţi, salvăm toată România!”, au strigat. ″Nici copiii nu poţi să îi aduci aici, trebuie să îi duci la studiat în străinătate. Dacă îi duci în străinătate, nu se mai întorc”, spune un tânăr. Câţiva dintre cei care au protestat la Timişoara au făcut un popas şi în Sibiu. “Bine aţi venit la Sibiu! Bine aţi venit în zona liberă de corupţie!” – au fost întâmpinați.

După ce au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare, şi-au strigat nemulţumirile în fața sediului PSD din oraş: “PSD ciuma roşie! PSD ciuma roşie!”. “Sunt din diaspora, din Germania, plecată de 28 de ani şi m-am hotărât să mă alătur şi eu românilor. Din cauza problemelor care sunt, a celor ce ne conduc, din cauza lor am plecat din România”, spune o femeie. Jandarmeria a transmis un mesaj prin care a spus că nu vor fi incidentele violente la mitingul anti-PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×