Bărbatul îmbrăcat în alb care a coordonat jandarmii din Piața Victoriei a fost deconspirat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/08/2018, 11:16
Bărbatul îmbrăcat în alb care a coordonat jandarmii din Piața Victoriei a fost deconspirat! GALERIE FOTO
Barbatul in alb care a coordonat jandarmii din Piata Victoriei a fost deconspirat!

Misteriosul bărbat îmbrăcat în alb din Piața Victoriei! Nimeni nu l-a atins, nu și-a luat gaze în față, ba, mai mult, se pare că i-a coordonat pe jandarmi! Un bărbat îmbrăcat în alb, cu un fular la gât, apare în mai multe imagini surprinse vineri seară în Piața Victoriei, în timpul intervenției în forță a jandarmilor. Despre acesta, martorii spun că este cel care ar fi coordonat intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei.

Imaginile cu bărbatul în alb care ar fi coordonat intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei circulă de două zile pe rețelele de socializare. Robert Mihăilescu, jurnalist HotNews.ro, a reletat că bărbatul respectiv l-a prins de mână, i-a smuls telefonul și a ordonat să fie ridicat.

Citește și Diaspora se pregătește de protest, în Piața Victoriei! Peste 80.000 de oameni protestează. Oamenii scandează ”Justiţie, nu corupţie!” și ”România, trezeşte-te!”

Citește și Decizia luată în cazul celor doi bărbaţi reţinuţi pentru atacul asupra jandarmilor 

Bărbatul îmbrăcat în alb care a coordonat jandarmii din Piața Victoriei a fost identificat

”Transmiteam LIVE intervenția jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mâna și mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimația care se află la gât ridicată în aer. Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: ‘Luați-l și pe asta. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul și m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat și m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a relatat Robert Mihăilescu.

Bărbatul în alb apare în mai multe filmări care au fost publicate și distribuite în încercarea de a-l identifica. Acesta a fost surprins și într-o filmare realizată de reporterul Libertatea, în care bărbatul în alb apare în preajma unui jandarm care lovește cu bastonul în față un protestatar cu mâinile ridicate.

În imagini, bărbatul în alb este surprins făcând niște gesturi din care reiese că le-ar da indicații jandarmilor. Identitatea bărbatul în alb care ar fi coordonat intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei nu a fost aflată. Însă, pe rețelele de socializare este distribuită o fotografie realizată de Nick Stavre, în care fața acestuia se poate vedea clar.

Pe rețelele de socalizare, oamenii au remarcat asemănarea persoanei din imagine cu colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş. Jurnaliștii de la HotNews.ro l-au contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă cel a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă și persoana care apare în imagine este colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecția datelor cu caracter personal.

Misteriosul barbat in alb ar putea fi colonelul catalin razvan paraschiv
Misteriosul barbat in alb ar putea fi colonelul catalin razvan paraschiv
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×