Marian Drăgulescu iubește din nou! Cine este frumoasa blondină care i-a furat inima

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2020, 13:32
Marian Drăgulescu iubește din nou! Cine este frumoasa blondină care i-a furat inima
Marian Drăgulescu are o nouă iubită după despărțirea de fosta soție. Sursa foto: Facebook

Credeați că va rămâne mult și bine la statutul de burlac după despărțirea de fosta soție? Ei bine, Marian Drăgulescu a uitat-o definitiv pe Corina de când în inima lui s-a cuibărit o frumoasă blondină. De profesie inginer, Simona l-a cucerit pe marele nostru gimnast, iar relația pare să fie una cât se poate de serioasă.

Marian Drăgulescu s-a mutat cu iubita. Aceasta a făcut-o deja uitată pe Corina

De ce spunem asta? Ei bine, pentru că sportivul multimedaliat atât la turneele europene, cât și la cele mondiale s-a mutat deja împreună cu noua sa iubită, iar aceasta încearcă să-i facă izolarea cât mai plăcută. Și pentru că dragostea trece prin stomac, noua parteneră îl răsfață cu tot felul de bunătăți gătite chiar de ea, demonstrându-i astfel că este pregătită să meargă la altar.

Simona este frumoasa blondină care l-a făcut pe gimnast să o uite definitiv pe Corina. Sursa foto: Facebook
Simona este frumoasa blondină care l-a făcut pe gimnast să o uite definitiv pe Corina. Sursa foto: Facebook

Zilele trecute, ne-am gătit să luăm cina în oraș. Adică în sufragerie„, a scris Marian Drăgulescu în dreptul unei fotografii în care își îmbrățișează cu tandrețe iubita. Cum era de așteptat, fanii au apreciat imediat imaginea de familie și i-au urat „Casă de piatră”.

S-a calificat pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice, dar nu regretă amânarea competiției

La cei 40 de ani ai săi, gimnastul este în continuare un sportiv de top și face cinste țării noastre de fiecare dată când evoluează cu tricolorul pe piept. Chiar dacă în vară ar fi trebuit să ajungă la Tokyo pentru cea de-a cincea sa participare la Jocurile Olimpice, Marian Drăgulescu nu a primit cu regret vestea amânării competiției.

Ba dimpotrivă, încearcă să privească partea bună a paharului și se bucură că are mai mult timp la dispoziție să se pregătească pentru atingerea marelui său obiectiv, medalia de aur. Speră, însă, la fel ca fiecare dintr noi, ca pandemia de coronavirus să ia sfârșit cât mai repede posibil.

Sunt ok psihic că s-au amânat Jocurile Olimpice pentru la anul. Nu mi-ar fi plăcut să se organizeze anul acesta. Aș fi ajuns nepregătit, neavând competiții înainte, fără să mă antrenez într-o sală de gimnastică.

Acasă îmi păstrez tonusul, mobilitatea, îmi mențin greutatea cu alimentație sănătoasă, ca să nu pornesc de la 0 după pandemie. Un an e suficient ca să mă pot pregăti. În a doua parte a anului poate va fi și Campionatul European de gimnastică.

În trei luni și jumătate pot ajunge într-o formă bună pentru competiție. Ies o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin, sunt izolat, ies cu mască și mănuși, nu vreau să ating nimic, e contagios virusul, mă spăl ca la carte 20 de secunde pe mâini, ca la carte”, a dezvăluit Marian Drăgulescu la Digi Sport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×