Marian Drăgulescu, dezvăluiri despre divorțul de Corina. Cum se înțelege acum cu aceasta și cu Larisa

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 12:07
Marian Drăgulescu, dezvăluiri despre divorțul de Corina. Cum se înțelege acum cu aceasta și cu Larisa
Marian Drăgulescu a vorbit despre divorț. Sursa foto: Instagram

Marian Drăgulescu a făcut primele declarații despre divorțul de Corina și de Larisa și a dezvăluit cum se înțelege acum cu cele două femei care i-au fost neveste. Gimnastul a acordat un interviu pentru ziarul Libertatea în care a povestit cum a trăit primul weekend ca burlac după 9 ani în care a împărțit totul cu Corina.

Marian Drăgulescu nu regretă nimic din ce a făcut în gimnastică

Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român, a vorbit despre provocările pe care i le oferă viața la cei 38 de ani pe care îi are și a intrat apoi și în terenul personal, mai ales că relațiile sale au fost subiecte de emisiuni de televiziune, iar fosta soție, Larisa, l-a acuzat că a bătut-o în timpul căsniciei cu acesta.

Sportivul spune că acum îi este mai greu să practice gimnastica. Glezna îi joacă feste și urmează mai multe ședințe de fizioterapie. Chiar dacă gimnastica i-a furat mare parte din timpul liber, acesta nu regretă nimic deoarece tot efortul său poate fi explicat simplu. 31 medalii. Europene. Mondiale. Cu privire însă la succesele din viața amoroasă, acestea sunt cu dus-întors pentru că a trecut deja prin două divorțuri.

Marian Drăgulescu a vorbit despre cariera sa sportivă, dar și despre situația sentimentală. Sursa foto: Instagram

Drăgulescu: „Sunt în relații bune și cu Larisa”

Drăgulescu a mărturisit că se înțelege foarte bine cu cele două femei din viața lui, iar de Larisa îl leagă cei doi copii frumoși pe care i-au făcut împreună. „Sunt la al doilea divorț. Însă în relații bune și cu Larisa, cu care am doi copii minunați, și cu Corina. Da, totul e în regulă.

Îmi construiesc o casă în Pantelimon, acolo unde am un câine. Mergem să-i dăm de mâncare cu schimbul, o zi eu, o zi Corina”, a declarat Drăgulescu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×