Cum arată prima soție a lui Florin Piersic. De ce a divorțat actorul de Tatiana Iekel, mama fiului său

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 17:01
Cum arată prima soție a lui Florin Piersic. De ce a divorțat actorul de Tatiana Iekel, mama fiului său GALERIE FOTO
Florin Piersic, în rolul Mărgelatu

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai teatrului și filmului românesc, dar și un bărbat extrem de curtat.  Maestrul a avut o viață amoroasă zbuciumată, pe lângă numeroasele relații cu cele mai frumoase femei ale vremii respective, trecând și prin trei căsnicii.

Tatiana Iekel a fost prima soției a lui Florin Piersic

A petrecut o viață întreagă pe scena teatrului românesc și a jucat în peste 55 de filme care au rămas în istoria cinematografiei noastre. Șarmantul actor a iubit cu patimă zeci de femei și, chiar dacă s-a căsătorit de trei ori, marea iubire a fost și va rămâne numai una.

Este vorba despre Tatiana Iekel, o actriță îndrăgită a Teatrului Național din București. De altfel, acesta a fost și locul care i-a adus împreună, cei doi jucând în numeroase spectacole pe scena teatrului din capitală și nu numai. Băiatul lor, Florin Piersic JR, le calcă pe urme, fiind la rândul său un actor de succes.

Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic
Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic

De ce a divorțat Florin Piersic de Tatiana Iekel

Tatiana Iekel a fost prima femeie care a reușit să-l convingă pe Mărgelatu să meargă la altar. Se întâmpla cu multă vreme în urmă, în 1960. Tot Tatiana a fost cea care avea să ceară divorțul de Maestru, în 1974, după o căsnicie cu năbădăi ce a durat 14 ani. În ceea ce privește motivul care a determinat-o să pună capăt mariajul, acesta este în strânsă legătură cu renumele de cuceritor pe care l-a căpătat Florin Piersic, de-a lungul vieții.

Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim” , a povestit Tatiana Iekel, la un moment dat. Actrița a încetat din viață pe 14 mai 2017, la vârsta de 85 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×